Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2009 - Anul XIV, nr. 102 (4088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni poliţie

Sumedenie de nereguli în trafic, în perioada „liberelor” de 1 Mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Două acţiuni de control în trafic organizate de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava înainte şi după Ziua Muncii s-au soldat cu depistarea a numeroase nereguli, fiind aplicate peste 550 de sancţiuni contravenţionale şi întocmite patru dosare penale, în timp ce 12 şoferi au fost lăsaţi fără permise de conducere. 

Acţionând joi, 30 aprilie, în ziua în care mulţi şoferi s-au îndreptat spre locurile de vacanţă, şi duminică, 3 mai, la întoarcerea către casă a multora dintre ei, oamenii legii au verificat sute de maşini şi şoferi, acţionând în paralel cu radarele din dotare.

Din cele patru dosare penale, două au fost întocmite pe numele unor şoferi băuţi, iar două pentru conducători auto aflaţi la volanul unor maşini neînmatriculate.

În ceea ce priveşte cele 12 permise de conducere reţinute, în şase cazuri măsura a fost luată pentru depăşire neregulamentară, în trei pentru trecere pe roşu, în timp ce în câte o situaţie şoferii au rămas fără permis pentru neacordare de prioritate, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi viteză excesivă.

Dintre şoferii băuţi, cea mai mare concentraţie de alcool a fost depistată la Iulian N., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, prins pe o stradă din localitate cu o concentraţie de 0,73 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În ceea ce priveşte amenzile, din totalul de 557, 135 au fost aplicate unor şoferi surprinşi de radare cu viteze peste limitele legale, 73 pentru lipsa centurilor de siguranţă, 17 pentru şoferi care vorbeau la telefon, 12 pentru defecţiuni tehnice etc. Un număr de 72 de amenzi au ajuns şi la alte categorii de participanţi la trafic, oamenii legii sancţionând contravenţional 32 pietoni, 11 căruţaşi, 21 conducători de mopede şi 8 biciclişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sumedenie de nereguli în trafic, în perioada „liberelor” de 1 Mai .
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sumedenie de nereguli în trafic, în perioada „liberelor” de 1 Mai3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei