Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2009 - Anul XIV, nr. 64 (4050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou

25 de amenzi şi confiscări importante, după o razie în Bazar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Raziile de mare amploare ale poliţiei în Bazarul din municipiul Suceava au continuat şi în această săptămână, un control desfăşurat marţi ducând la aplicarea a 25 de amenzi şi la confiscarea de cantităţi importante de mărfuri.

Oameni ai legii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul de Investigaţii Criminale, specialişti de la compartimentul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, poliţişti de la circulaţie şi „mascaţi” de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă au descins în complexul comercial şi în împrejurimi, încă de la prima oră a dimineţii, continuând verificările şi în cursul amiezii.

În urma controalelor au fost găsite nereguli numai în ceea ce priveşte legalitatea comerţului, toate cele 25 de sancţiuni contravenţionale fiind aplicate în baza legii 12/1990, privind combaterea actelor de comerţ ilicit. Valoarea totală a sancţiunilor este de 16.500 de lei, iar marfa fără acte confiscată, în valoare de peste 11.000 de lei. Cele mai multe bunuri confiscate au fost mărfuri industriale şi de menaj, precum şi textile. De asemenea, oamenii legii au confiscat 200 de euro, schimbaţi la negru.

În ultimele săptămâni, acţiunile de control în Centrul Comercial Bazar s-au organizat cu efective de la mai multe structuri, însoţite de poliţiştii cu cagule de la Intervenţie Rapidă, scopul principal fiind diminuarea fenomenului de comerţ ilicit.

De partea cealaltă, mulţi dintre comercianţii din Bazar se declară deranjaţi de acest mod de control, care îi intimidează şi îi deranjează pe cei care fac comerţ legal şi pe clienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de amenzi şi confiscări importante, după o razie în Bazar .
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
25 de amenzi şi confiscări importante, după o razie în Bazar4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amenzi trimis de
(19 mar 2009, 12:15:36
Toata ziua dati amenzi , ca-s in trafic , ca-s in bazar , ca pe strada , gasiti voi metode de a jacmani omul de rand , dar oamenii de rans cum l-ar putea oare "amenda " pe primar , pe presedinte , pe cei care nu-si fac treba ? sau mai bine zis si-o fac dar in interes personal . 90 % din europeni au salarii minim 1000 de euro , doar romanii traiesc cu fruntea sus si un salariu de 200 euro ( ma refer la majoritatea populatiei ) . Oare decenii vor mai trece pana vom ajunge si noi in " rand cu lumea" ?
2.   Ahahaha trimis de
(19 mar 2009, 15:22:51
ia auzi ,"De partea cealalta, multi dintre comerciantii din Bazar se declara deranjati de acest mod de control, care ii intimideaza si ii deranjeaza pe cei care fac comert legal si pe clienti."...cica ii deranjeaza pe cei care fac comert legal..ahahahahah...hai fratilor sa fim seriosi, pentru unul care plateste taxe la stat e important sa stie ca si vecinul face la el....sa inteleg ca i-ar face placere ca vecinul sa se imbogateasca facand comert ilicit,iar el sa se chinui de pe o zi pe alta ca plateste taxe la stat????....fiti seriosi. baliverne.

MAGNOLIZATA acei 90% cat zici tu, isi platesc taxele la stat si de aia cresc si salariile,ca este de unde. Chiar azi am citit un raport european, Romania e pe primul loc la evaziune fiscala in Europa cu 21 %. Trebuie sa se termine odata si odata cu hotia asta in tara romaneasca,iar cand vor fi inchisi astia mici va trebui sa aplice legea pentru toti in egala masura...altfel va fi prapad...stii aia cu pestele de la cap se impute...PEACE
3.   Pt zaraza trimis de
(19 mar 2009, 18:04:26
din toate comentariile tale de pana acu rezulta ca esti un invidios tare ,dar tare prost..............BLEGULE
3.1  RE: Pt zaraza trimis de
(19 mar 2009, 19:21:05
Eu vreau insanatosirea societatii, tu mergi la padure daca te simti lezat. Invidios??? pentru ce taica ????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei