Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2009 - Anul XIV, nr. 64 (4050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Solca

Un preot a omorât un om cu maşina şi a dispărut de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un preot din oraşul Cajvana este cercetat de poliţie pentru săvârşirea a două infracţiuni după ce a omorât cu maşina un om şi a dispărut de la faţa locului, oamenii legii găsindu-l la domiciliu, la aproximativ o oră de la momentul accidentului. Accidentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 20.00, pe DN 2E, în apropiere de oraşul Solca.

În jurul acelei ore, Poliţia a fost sesizată că pe drumul naţional zace cadavrul unui bărbat, care prezintă leziuni la nivelul capului. Poliţiştii de la circulaţie au stabilit că victima este un localnic din Solca, Traian C., în vârstă de 62 de ani. Înainte de accident, bărbatul consumase alcool şi a căzut pe carosabil, în momentul în care autoturismul l-a lovit acesta fiind întins pe şosea.

Din cercetările preluate de ofiţerii Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a rezultat că autorul accidentului este Marius Davidoaie, în vârstă de 31 de ani, care în momentul impactului îşi conducea autoturismul proprietate personală, un Daewoo Espero. Şoferul a trecut cu roata peste bărbatul de 62 de ani, acesta decedând pe loc.

Marius Davidoaie şi fratele său Iulian Vasile sunt parohii bisericii „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril” din Cajvana, devenită cunoscută la nivel naţional pentru că a fost acoperită cu aur.

Imediat după ce a fost prins, şoferul a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Ulterior a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, însă anchetatorii nu au suspiciuni că acesta ar fi consumat alcool.

Marius Davidoaie este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Preotul, căruia, având în vedere circumstanţele, nu i s-ar fi putut imputa mare lucru dacă ar fi rămas la faţa locului, nu a putut fi contactat telefonic, pentru a-şi exprima punctul de vedere. Din informaţiile noastre acesta a susţinut în faţa anchetatorilor că nu a fugit de la locul accidentului, ci doar că nu a sesizat faptul că a călcat o persoană aflată pe carosabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un preot a omorât un om cu maşina şi a dispărut de la faţa locului .
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un preot a omorât un om cu maşina şi a dispărut de la faţa locului4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce? trimis de
(19 mar 2009, 20:37:05
in primul rand stiu ca cineva este declarat vinovat dupa ce se pronunta o sentinta...de unde stie dn Paiu ca pr Davidoaie este vinovat?

ce relevanta are faptul ca Davidoaie Gheorghita este preot ? de ce titlul Un preot a omorat un om..nu vi se pare un pic tampit titlul? da ce a vrut sa-l omoare? a fost un accident..omor din culpa..cred ca daca acesti preoti deosebiti nu luau pozitie referitor de editorialul malitios aparut in Monitorul de suceava vis-a-vis de investitiile de la acea biserica altul era titlul..si domnule Paiu daca te crezi reporter trebuia sa te documentezi inainte pr Davidoaie nu este paroh si nici nu pot sa fie 2 parohi la aceeasi biserica

ce relevanta are ca biserica e acoperita cu aur? ce treaba are cu accidentul?

de ce victima e trecuta cu traian c. si pr cu numele intreg?

ce treaba are fratele dumnealui cu accidentul?autorul este prost informat si doreste cel mult sa discrediteze Biserica si pe parintele Davidoaie LASA TAMPENIILE SI DU-
2.   Dumnezeu sa`l ierte trimis de
(20 mar 2009, 00:17:36
A murit saracutu Voronasad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei