Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2009 - Anul XIV, nr. 49 (4035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restanţe

SC Drumuri şi Poduri SA are de recuperat datorii de 6,5 milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Consiliului Judeţean Suceava, Drumuri şi Poduri SA, are de recuperat datorii de 6,5 milioane de lei de la primăriile şi firmele la care a executat diverse lucrări de asfaltare şi construcţie.

Vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu a precizat că valoarea datoriilor pe care primăriile din judeţ le au la SC Drumuri şi Poduri se ridică la suma de 2,7 milioane de lei (27 de miliarde de lei vechi), reprezentând contravaloarea lucrărilor de asfaltare a unor drumuri. Cadariu a precizat că pentru recuperarea unei părţi din aceste datorii, firma suceveană a dat în judecată primăriile din Gura Humorului, Milişăuţi şi Horodniceni.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai arătat că cea mai mare parte din totalul datoriilor, de 3,8 milioane de lei, trebuie recuperată de la firme private, pentru diverse servicii şi lucrări executate de SC Drumuri şi Poduri SA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri SA are de recuperat datorii de 6,5 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
SC Drumuri şi Poduri SA are de recuperat datorii de 6,5 milioane de lei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vina primavara... trimis de
( 2 mar 2009, 21:48:27
sa vina primavara sa vedem ce mai ramane din calitatea lucrarilor executate de aceasta firma!!!
2.   Vorbe.... trimis de
( 3 mar 2009, 08:59:58
ce imi place mie cand vorbesc unii fara sa fie in cunostinta de cauza! si aici ma refer la valerica.aceasta firma executa lucrari pe drumurile JUDETENE in general si NU pe DRUMURILE NATIONALE SAU IN ORAS!!!sa ne uitam in oras la lucrari executate de alte firme cum ar fi florconstruct test prima,firme care au in dotare trei utilaje si doua masini un inginer agronom pe post de specialist si munci tori necalificati.daca ai un interes ,in sensul ca lucrezi la astfel de firme te inteleg! daca ai un interes pentru ca esti un frustrat care habar nu are cine face si ce face in orasul nostru si in judetul nostru...atunci nu te inteleg!la banii care se aloca pentru repararea strazilor....asa lucrari fac toti!drmurile noastre au fost proiectate candva demult,pentru un anumit trafic(mult redus fata de ce este astazi si pentru masini cu gabarit mult mai mic) si atata timp cat nu se lucreaza la fundatiile lor, o sa reparam si in primavara,in loc de ghiocei ca semn al primaverii vom avea GROPI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei