Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2009 - Anul XIV, nr. 49 (4035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Audit

Ministerul Sănătăţii verifică oportunitatea construcţiei noilor spitale de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ministerul Sănătăţii Publice verifică oportunitatea construcţiei unor noi spitale de urgenţă în mai multe judeţene ale ţării în cadrul programului iniţiat în perioada guvernării PNL.

Anunţul a fost făcut de deputatul de Suceava Dan Gabriel Gospodaru, care a precizat că investiţiile în aceste spitale, printre care şi cel din municipiul Suceava, sunt sistate până la finalizarea verificărilor.

„Ministrul sănătăţii a spus că investiţiile vor începe după finalizarea unui audit pe care dumnealui l-a comandat şi care vrea să lămurească eficienţa acestor spitale şi modul în care s-a stabilit amplasarea lor. Asta în condiţiile în care fostul ministru, domnul Nicolăescu, a propus pentru judeţul Mureş, unde era el deputat, construcţia a 11 spitale şi dispensare”, a declarat Gospodaru.

El a mai adăugat că până la începerea construcţiei unui nou spital de urgenţă, parlamentarii PD-L de Suceava fac demersuri pentru obţinerea fondurilor necesare pentru modernizarea spitalului „Sf. Ioan cel Nou”.

 

Spitalele din Fălticeni şi Vatra Dornei vor primi fonduri de la bugetul central

Pe de altă parte, deputatul sucevean a precizat că în cursul acestui an vor continua investiţiile la spitalele din Fălticeni şi Vara Dornei. El a precizat că spitalul municipal din Fălticeni va primi în anul 2009 suma de un milion de lei, în timp ce spitalul din Vatra Dornei va avea o finanţare de 280.000 de lei, pentru lucrări de modernizare.

De asemenea, Dan Gabriel Gospodaru a arătat că împreună cu deputatul PD-L Dumitru Pardău a început demersurile în vederea transferării către primăria din oraşul Frasin a fostului spital pentru boli profesionale din această localitate, şi care în momentul de faţă este în proprietatea SC Min Bucovina SA Vatra Dornei.

Nu în ultimul rând, parlamentarul sucevean a declarat că în perioada următoare intenţionează să sprijine conducerea primăriilor din Capu Câmpului şi Vama în vederea promovării unui proiect de finanţare prin Programul Operaţional Regional, în vederea reabilitării dispensarelor din cele două localităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Sănătăţii verifică oportunitatea construcţiei noilor spitale de urgenţă.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Ministerul Sănătăţii verifică oportunitatea construcţiei noilor spitale de urgenţă1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei