Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2009 - Anul XIV, nr. 23 (4009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Limitare

Mai puţini bani pentru membrii din AGA de la Termica şi TPL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consilierii locali aflaţi în structurile de decizie ale societăţilor Termica şi TPL vor beneficia doar de nişte indemnizaţii simbolice pentru participarea la şedinţele Adunării Generale a Acţionarilor.

Decizia a fost luată ieri, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Suceava, când indemnizaţia de şedinţă le-a fost redusă de la 10% la 1% din salariul directorului societăţii. Cumulată cu decizia Guvernului, ca directorii societăţilor cu capital de stat să nu poată avea salarii mai mari decât cel al viceprimarului localităţii de care aparţin, şi care la Suceava este de 3200 de lei, indemnizaţiile membrilor AGA au ajuns să fie de-a dreptul infime comparativ cu cele încasate în mandatele anterioare.

De exemplu, ani la rând indemnizaţia de şedinţă a consilierilor locali membri în AGA la Termica a fost de 20% din salariul directorului, motiv pentru care la fiecare început de mandat se purtau adevărate lupte ascunse între partide, pentru a-şi impune oamenii în structura decizională de la Termica, ACET sau TPL.

Acum, odată cu reducerea indemnizaţiei de şedinţă la 1% din salariul directorului, un consilier local nu poate lua mai mult de 32 de lei pe şedinţă.

“Este criză financiară şi trebuie să ne sacrificăm cu toţii”, le-a explicat primarul Ion Lungu, prezentând proiectul de hotărâre.

Nici unul dintre consilieri nu a votat contra, mai ales că măsura este impusă la nivel naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai puţini bani pentru membrii din AGA de la Termica şi TPL.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mai puţini bani pentru membrii din AGA de la Termica şi TPL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IN ATENTIA JURNALISTULUI ROMEGA trimis de
(30 ian 2009, 12:53:24
" Acum, odata cu reducerea indemnizatiei de sedinta la 1% din salariul directorului, un consilier local nu poate lua mai mult de 32 de lei pe sedinta. "

DOMNULE JURNALIST NU ATI PRECIZAT CLAR SUCEVENILOR IN ARTICOL FAPTUL CA INDEMNIZATIA DE 32 LEI PE SEDINTA ( PE FONDUL REDUCERII INDEMNIZATIE DE LA 10 % LA 1 % ) O AU CEI CARE SUNT IN MOM. DE FATA IN AGA LA TRANSPOTUL PUBLIC LOCAL .

DAR CEILALTI DE LA TERMICA SI ACET CE INDEMNIZATIE AU DOMNULE JURNALIST ??? ASA CA SA NE PUTEM FORMA SI NOI SUCEVENII O OPINIE CAT CASTIGA INAINTE UN CONSILIER SI CAT CASTIGA ACUM LA CELE DOUA SOCIETATI .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei