Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 ian 2009 - Anul XIV, nr. 21 (4007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În vremuri de criză

Din hoţ de seifuri, spărgător de locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acuzat de poliţişti că ar face parte dintr-o grupare infracţională care a comis mai multe furturi de seifuri de pe raza judeţelor Suceava şi Iaşi, un individ din Fălticeni, Marcel Dascălu, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, pentru spargerea a două locuinţe.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ambele fapte s-au petrecut, în perioada 16-19 ianuarie a.c., în comuna Fântâna Mare.

Marcel Dascălu, se arată în comunicatul poliţiei, a sustras bunuri în valoare de 35.000 de lei, bunuri ce au fost găsite ulterior la locuinţa unor rude de-ale sale.

„În baza probatoriului administrat, instanţa de judecată a opinat pentru cercetarea autorului în stare de arest preventiv, emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

Marcel Dascălu a fost arestat preventiv şi în luna martie a anului trecut, la acea vreme fiind acuzat că, alături de alţi doi indivizi din Fălticeni, a furat mai multe seifuri din firme, instituţii publice sau din casele unor afacerişti înstăriţi din zona Fălticeniului.

Anchetatorii vorbeau la acea vreme de 10 astfel de furturi, cu un prejudiciu de peste 150.000 de lei.

Printre ultimele lovituri de care au fost acuzaţi cei trei fălticeneni se numără şi cea  din noaptea de 10/11 martie a.c., atunci când a fost furat un seif cu 30.000 de lei şi mai multe documente din sediul Primăriei Drăguşeni.

Dacălu şi complicii săi au ajuns după gratii, la Iaşi, după ce, susţineau anchetatorii, au încercat să fure un seif dintr-un magazin de covoare din Moţca.

În luna august a anului trecut, cei trei au fost eliberaţi de judecători, aceştia din urmă considerând că fălticenenii pot fi cercetaţi în stare de libertate pentru faptele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din hoţ de seifuri, spărgător de locuinţe.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Din hoţ de seifuri, spărgător de locuinţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei