Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grav

Trei morţi şi 13 răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vineri şi sâmbătă, pe raza judeţului Suceava s-au petrecut nu mai puţin de 11 accidente rutiere, soldate cu decesul a trei persoane şi rănirea altor 13. Două dintre persoanele decedate au fost victimele unor şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. În afara obişnuitelor cauze ale producerii accidentelor, viteza şi neatenţia, de această dată şi mâzga a creat probleme şoferilor.

 

Pietoni accidentaţi mortal

Două dintre accidentele mortale au avut drept victime pietoni. Sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe DJ 208 A, în comuna Udeşti, Gheorghe C., în vârstă de 34 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism VW, l-a lovit violent pe Doru B., în vârstă de 58 de ani, şi el din Udeşti, care, au stabilit poliţiştii, se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără a se asigura. Bărbatul a decedat în scurt timp. Şoferul avea o concentraţie de 0,30 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 21.15, avea să fie accidentat mortal un alt pieton. Aflat pe DN 2, pe raza comunei Drăguşeni, Gheorghe U., în vârstă de 53 de ani, din comuna Vama, care conducea un BMW, a surprins şi accidentat mortal un bărbat care se deplasa în faţa sa, pe acelaşi sens de mers. Victima nu a fost încă identificată, oamenii legii continuând cercetările pentru a-i stabili identitatea şi pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Al treilea accident mortal s-a produs vineri, pe un drum forestier din Iacobeni. Un tânăr de 24 de ani, Florentin S., care se afla într-un TAF condus Dumitru P., a căzut din cabina vehiculului, fiind călcat de roţile din spate. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferul, aflat în stare avansată de ebrietate, circula cu viteză pe un drum plin de denivelări, condiţii în care la un moment dat uşa utilajului s-a deschis, iar tânărul a căzut. Şoferul, care nu are nici permis de conducere, avea o concentraţie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Motoscuterist accidentat grav de un şofer băut şi fără permis

Un alt accident, petrecut vineri seară pe drumul judeţean din comuna Satu Mare, a dus la rănirea foarte gravă a unui motoscuterist. Victima, Constantin I., în vârstă de 44 de ani, din comuna Dorneşti, aflată pe un motoscuter Aprilia, a fost lovită frontal de un autoturism Dacia, condus de Ion I., de 23 de ani, localnic. Poliţiştii au stabilit că şoferul, care avea o alcoolemie de 0,90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe contrasens. Ieri, victima era în comă de gradul III, având numeroase traumatisme la cap şi fracturi. Nici şoferul şi nici motoscuteristul nu aveau permis de conducere. 

 

Şapte răniţi, după accidente din cauza vitezei pe şosele acoperite cu mâzgă    

Printre accidentele grave de vineri şi sâmbătă se numără şi cel produs pe DN 17, pe raza oraşului Frasin. Sâmbătă noapte, aproape de miezul nopţii, Maricica F., de 32 de ani, din comuna Stulpicani, aflată la volanul unei maşini VW Touareg, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în doi stâlpi de pe marginea drumului şi apoi într-o Dacie care staţiona. Femeia a suferit răni grave, în timp ce soţul şi cei doi copii ai ei, aflaţi în maşină, au scăpat cu leziuni uşoare. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferiţa a circulat cu viteză pe un carosabil acoperit cu mâzgă.

La aceeaşi oră, tot pe DN 17, un alt grav accident s-a produs pe raza satului Prisaca Dornei, comuna Vama. Poliţiştii au stabilit că Sorin L., în vârstă de 19 ani, din Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unei maşini Renault Clio, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă, pe un carosabil acoperit cu mâzgă, cauză din care a pierdut controlul asupra maşinii şi a izbit violent o bornă kilometrică. Trei pasageri din maşină (cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani) au fost răniţi, unul dintre ei fiind în stare gravă.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei morţi şi 13 răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei morţi şi 13 răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei