Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Seară caritabilă, organizată de Selgros

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Spiritul Sărbătorilor de iarnă se simte tot mai mult, iar dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie i-a determinat pe reprezentanţii hipermarketului Selgros Suceava să organizeze un eveniment caritabil.

Acţiunea a avut loc vineri seară, la Restaurantul Zamca, iar la eveniment au fost invitate aproximativ 300 de persoane, clienţi fideli, de top, ai hipermarketului Selgros.

„Este vorba despre o acţiune tradiţională organizată de Selgros de două ori pe an, ocazie cu care magazinul nostru îşi răsplăteşte cu premii clienţii de top”, a declarat directorul Selgros Suceava, Victor Ferar.

Anul acesta, pentru prima oară, premierea clienţilor a fost înlocuită cu o acţiune caritabilă, iar banii pentru recompensarea cumpărătorilor fideli de la Selgros au fost donaţi unei parohii din Botoşani, în cadrul căreia funcţionează o cantină a săracilor.

„La Parohia Sf. Ilie din Botoşani, unde slujeşte părintele Lucian Leonte, funcţionează o cantină a săracilor, şi aproximativ 100 de persoane servesc zilnic prânzul acolo. Ne-am gândit să le facem o bucurie şi să le oferim celor nevoiaşi un ajutor”, a mai spus Victor Ferar, directorul Selgros Suceava.

Pe lângă suma de 15 mii de lei, valoarea premiilor pentru clienţii de top, Selgros a mai dăruit parohiei din Botoşani şi banii strânşi în cadrul unei tombole, organizată chiar în seara evenimentului caritabil.

„Fiecare invitat are posibilitatea să se înscrie la o tombolă cu premii, achitând câte 25 de lei. Banii strânşi vor fi donaţi aceleiaşi parohii”, a mai subliniat Victor Ferar.

Invitat special al serii de caritate a fost cântăreaţa de muzică populară Sofia Vicoveanca. „Doamna Sofia Vicoveanca ne-a ajutat foarte mult în această campanie, pot spune că este unul dintre iniţiatorii ei”, a spus directorul Selgros Suceava, Victor Ferar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seară caritabilă, organizată de Selgros.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seară caritabilă, organizată de Selgros0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei