Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

La Poarta Raiului

Fuego i-a colindat pe suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„De-un an întreg v-aştept cu nerăbdare, creştinii ştiu că-i noaptea cea mai mare...”, aşa şi-a început povestea de iarnă Fuego, care i-a colindat joi seară pe suceveni, într-un spectacol intitulat „Colind la Poarta Raiului”. Acelaşi titlu se regăseşte şi pe cel mai recent album de colinde imprimat de artist.

Publicul a venit în număr mare la spectacol, pentru a se bucura aproximativ două ore de cele mai îndrăgite colinde interpretate de Paul Surugiu: „Seara de Crăciun”, „Colind de Crăciun”, „Leru-i ler”, „Colind pentru părinţi”, „Împodobeşte mamă bradul”.

Ca de fiecare dată, Fuego a transformat spectacolul într-o poveste de iarnă, din care nu au lipsit nici versurile semnate de maestrul Grigore Vieru, pe care Fuego le recită de câte ori are ocazia în spectacolele sale. Poetul din Republica Moldova i-a trimis un trofeu lui Fuego, cu regrete că nu a putut să ajungă, din motive de sănătate, la spectacolul de la Suceava.

 

Dans şi armonie

Artistul a reuşit să introducă publicul în atmosfera caldă a unei seri de Crăciun, din care nu au lipsit bradul împodobit, sunetul clopotelor, luminile (multe efecte speciale), roşul şi verdele, „îmbrăţişate” ca într-o simfonie a culorilor şi muzicii.

Fuego a fost acompaniat de orchestra sa alcătuită din Cristian Popa, George Parang, Marius Popescu şi Sergiu Sovăială. Regia artistică a spectacolului a fost semnată de Paul Surugiu.

Invitaţi speciali ai artistului au fost doi tineri dansatori, fraţi gemeni, care au încântat ochiul şi sufletul fiecărui spectator cu evoluţiile lor. Fie că au intrat în rolul unor îngeri adevăraţi, îmbrăcaţi în alb şi purtând aripi, care la final au ridicat spre cer un porumbel adevărat, fie că au purtat ţinute elegante, asemeni marilor dansatori profesionişti, evoluţia lor a plăcut sucevenilor şi pentru asta au fost aplaudaţi.

 

Flori, îmbrăţişări şi aplauze

La fel ca şi în alţi ani, dar ceva mai puţin gălăgioşi, la spectacol au fost foarte mulţi copilaşi, care, în repetate rânduri, au urcat pe scenă pentru a-i oferi artistului buchete de flori. O fetiţă s-a apropiat de artist şi i-a spus „vreau să te iubesc!”. Bineînţeles că a primit o îmbrăţişare din partea artistului. O altă admiratoare a lui Fuego i-a oferit în dar un coş cu colăcei, o icoană şi o traistă ţesută cu motive naţionale.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuego i-a colindat pe suceveni.
 Vizualizări articol: 3024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fuego i-a colindat pe suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei