Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În grija statului

Bebeluşul abandonat în Fălticeni va fi crescut de un asistent maternal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Bebeluşul găsit abandonat într-o geantă de voiaj, în municipiul Fălticeni, la sfârşitul lunii trecute, a cărui identitate încă nu se cunoaşte, a fost dat spre îngrijire unui asistent maternal din Bogdăneşti. Această măsură a fost luată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C) Suceava, după ce instituţia a primit o sesizare scrisă din partea Spitalului Municipal Fălticeni, unde a fost internat bebeluşul pentru investigaţii.

„Nou- născutul prezenta o stare bună de sănătate, având funcţiile vitale în linie normală, extremităţi reci (fără şoc hipotermic). Copilul fusese vaccinat conform vârstei de 4-5 zile (vaccinul AHB- în primele 24 ore şi vaccinul BCG la 3-4 zile), prezenta clemă ombilicală, putând concluziona că a fost asistat la naştere într-o maternitate”, ne-a explicat Daniela Creţu, şef serviciu Asistenţă Maternală.

Pe 24 noiembrie, reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C Suceava, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Spitalului Municipal Fălticeni au întocmit procesul verbal de constatare a părăsirii copilului. Băieţelul a fost dat în plasament la un asistent maternal profesionist, persoană atestată pentru a creşte şi îngriji nou-născuţi.

În prezent, Protecţia Copilului şi Poliţia întreprind demersuri pentru identificarea părinţilor şi a identităţii copilului, în vederea întocmirii certificatului de naştere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bebeluşul abandonat în Fălticeni va fi crescut de un asistent maternal.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bebeluşul abandonat în Fălticeni va fi crescut de un asistent maternal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei