Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Regal hip-hop

Concert incendiar Paraziţii, la Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cunoscuta trupă de hip-hop Paraziţii a susţinut un concert de zile mari, sâmbătă noapte, în discoteca Teacher Line din oraşul Salcea. Aşa cum era de aşteptat, fanii acestui gen muzical, veniţi din municipiul Suceava, dar şi din comunele din împrejurimi, nu au ratat întâlnirea cu idolii lor, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk, în ciuda faptului că preţul de intrare în discotecă a fost destul de piperat, 25 de lei.

Îmbrăcaţi cu pantaloni şi tricouri lungi şi largi, unele după modelul celor folosite de jucătorii de baschet din liga profesionistă americană, şi cu şepci şi căciuli trase pe cap, iubitorii genului, în mare majoritate băieţi, s-au dezlănţuit odată cu începerea concertului, la aproximativ jumătate de oră după miezul nopţii.

Timp de ceva mai bine de o oră, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk şi-au cântat cele mai cunoscute piese, bineînţeles în varianta necenzurată. Versurile tăioase la adresa clasei politice, vedetelor de carton sau femeilor uşoare au fost cântate cu patos de cei prezenţi lângă scenă, care ştiau de pe rost mai toate piesele trupei. După ce şi-au încheiat recitalul, cei trei au refuzat să mai cânte o piesă, în ciuda insistenţelor unora dintre tineri, în schimb însă au acceptat să facă poze, în discotecă, dar şi afară, înainte de a pleca. Băieţii au rămas fideli principiului de a nu vorbi cu presa, în ciuda faptului că sunt acuzaţi că refuză în mod inexplicabil comunicarea cu ziariştii, şi implicit contactul cu cei care le iubesc muzica.    

 

Paraziţii, aleşi să vină la Suceava după un sondaj printre clienţii discotecii

Doru Ichim, patronul discotecii din Salcea, ne-a spus că onorariul trupei a fost de 3.000 de euro, sumă acoperită aproape în totalitate de cele aproape 400 de bilete vândute. Având în vederile vânzările de la bar, patronul spune că va obţine un profit de pe urma prezenţei trupei în discoteca sa, însă nu acesta reprezintă marele său câştig de pe urma acestui eveniment.

„Ideea este să-mi fidelizez clienţii, să le aduc nume mari pe scenă, şi să le arăt că aici avem cea mai tare discotecă din Suceava. Pentru a le arăta că-i respect am făcut un sondaj printre ei, iar trupa Paraziţii a fost de departe cea mai solicitată pentru a cânta la discoteca noastră. În preferinţele tinerilor urmează cântăreaţa de manele Denisa, şi o voi aduce şi pe ea la Salcea în preajma sărbătorilor”, ne-a declarat Doru Ichim.

Acesta spune că, în ciuda preferinţelor diverse, tinerii care vin la discotecă se dau în vânt mai mult decât orice după manele, piesele din acest gen muzical încingând imediat atmosfera. Noaptea de sâmbătă s-a încheiat fără incidente, cei patru agenţi de pază reuşind să păstreze ordinea fără eforturi deosebite.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert incendiar Paraziţii, la Salcea.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concert incendiar Paraziţii, la Salcea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei