Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Accident

Răniţi după o explozie în casă, din cauza acumulărilor de gaze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doi soţi au ajuns la „urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, după o explozie produsă în locuinţa lor, din cauza unei acumulări de gaze. Din primele date ale comisiei de anchetă a E. ON Gaz, rezultă că explozia s-a produs pe fondul scăpărilor de gaz metan de la centrala termică.

Costache şi Angela Elena Dinu, de 39, respectiv 38 de ani, locuiesc într-o casă aflată la intrarea pe strada Aron Pumnul din municipiul Suceava, la ieşirea spre Mitocu Dragomirnei.

Explozia s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, în momentul în care unul dintre membri familiei a aprins becul de la bucătărie. Din cauza unei improvizaţii la centrală, peste noapte în locuinţă s-au acumulat gaze, care au declanşat explozia în momentul în care a fost aprinsă lumina.

Cei doi soţi au fost preluaţi imediat de ambulanţele SMURD şi duşi la spital. O a treia persoană aflată în casă, mama Angelei Elena Dinu, nu a fost rănită, aflându-se într-o altă zonă a casei.

La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Suceava, cu două maşini de intervenţie, jandarmi şi poliţişti, care au asigurat zona, şi specialişti de la E.ON Gaz, care au întrerupt alimentarea cu gaz şi s-au asigurat că nu există nici un pericol pentru persoanele care stau în zonă. 

 

Victimele, cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului

Vecinii familiei Dinu au povestit că au auzit o bubuitură puternică, însă nu au realizat din primul moment ce s-a întâmplat, bănuind iniţial că este vorba de un accident rutier, produs în curba de la intrarea pe strada Aron Pumnul, zonă unde se petrec adesea evenimente rutiere.

„Au ieşit din casă pe picioarele lor, dar erau plini de sânge şi foarte speriaţi. Mulţumeau lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţă”, a povestit unul dintre vecini.

Costache şi Angela Elena Dinu au suferit arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului. Ei au fost internaţi în secţia de Chirurgie Plastică, în stare destul de gravă. 

Puternica explozie a distrus cea mai mare parte a structurii de rezistenţă a casei. Pagubele sunt estimate la 100.000 de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răniţi după o explozie în casă, din cauza acumulărilor de gaze.
 Vizualizări articol: 2385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Răniţi după o explozie în casă, din cauza acumulărilor de gaze3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei