Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Moarte pe şosea

Strivit în Dacie, după un impact cu o basculantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un bărbat în vârstă de 51 de ani şi-a găsit sfârşitul în Dacia pe care o conducea, după ce autoturismul a fost izbit violent de o autobasculantă. Victima, Ionel Iancosche, cu domiciliul în comuna Râşca, a decedat pe loc, strivită în autoturismului Dacia, transformat într-un morman de fiare de colosul care l-a lovit din lateral.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.30, la intersecţia DN 15 C, care vine dinspre Boroaia, cu DN 2, pe porţiunea dintre Spătăreşti şi Vadu Moldovei.

Şoferul care şi-a găsit sfârşitul pe şosea plecase de aproximativ jumătate de oră de acasă, din satul Slătioara, comuna Râşca. După ce a parcurs câţiva kilometri pe DN 15 C, acesta a ajuns la intersecţia cu drumul european. Aproape inexplicabil, a ieşit din intersecţie şi a virat spre Fălticeni, deşi din acea direcţie venea cu viteză o basculantă, condusă de Dănuţ L., în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni.

 

Nu a avut nici o şansă

Impactul a fost violent. Lovită din lateral, Dacia a fost târâtă de basculantă în jur de 15 metri, până în apropierea şanţului. Echipajul de la descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni ajuns la faţa locului a scos în scurt trupul bărbatul dintre fiarele contorsionate, însă medicii nu au mai putut face nimic, acesta fiind deja decedat.

„Chiar dimineaţă a fost pe la mine şi am băut un cappuccino, că alcool nu mai consuma de şase ani de zile. A fost un om muncitor, are trei copii mari, nu ştiu cum o să anunţăm acum familia”, ne-a spus Vasile Arxinte, cumnatul bărbatului, care ajunsese deja la faţa locului.

Din cercetările poliţiştilor care au efectuat cercetări la faţa locului rezultă că Ionel Iancosche nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere autobasculantei marca Roman, care circula pe drumul prioritar din direcţia Spătăreşti către Vadu Moldovei, astfel că vina pentru producerea accidentului îi aparţine în totalitate şoferului Daciei. 

Şoferul basculantei a fost verificat pe loc cu alcooltestul, rezultatul fiind 0. Acesta a declarat că a văzut cum şoferul Daciei a ieşit în faţa sa ca şi cum nu l-ar fi văzut, moment în care a frânat brusc şi a tras de volan la stânga, însă nu a mai putut evita impactul.

În privinţa victimei, rezultatul probelor de sânge va fi aflat în câteva zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strivit în Dacie, după un impact cu o basculantă.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Strivit în Dacie, după un impact cu o basculantă2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei