Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2008 - Anul XIII, nr. 217 (3898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Onofrei îl linişteşte pe Burciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Subprefectul demisionar Orest Onofrei, candidat PD-L la Senat în colegiul Suceava, a reacţionat la provocarea lansată de contracandidatul său de la PNL, prorectorul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Aurel Burciu, privind participarea la dezbateri directe în faţa electoratului.

Onofrei a ţinut să-l liniştească pe Burciu şi să-i transmită că are timp pentru astfel de dezbateri în campania electorală, care va demara la finele lunii octombrie. Orest Onofrei i-a recomandat contracandidatului său să se bucure de vacanţă şi i-a adus aminte că el nu are timp de pierdut, pentru că are treabă la serviciu.

„Am văzut că un domn care şi-a anunţat intenţia să candideze mă provoacă la nu ştiu ce dezbateri. Este cam grăbit, ca în piesa muzicală „Un actor grăbit”. Îi aduc aminte că nu suntem în campanie. Cu siguranţă vom avea timp de dezbateri şi e normal ca oamenii să afle ce avem de spus cu privire la ceea ce vom vrea să facem în Parlament. În primul rând domnul respectiv ar trebui să aştepte să vedem dacă va fi nominalizat sau nu. Apoi principala atribuţie a parlamentarului este să facă legi şi pe cale de consecinţă ar trebui să fie primul care să respecte legea. Or legea prevede o anumită perioadă pentru campania electorală, care va demara la începutul lunii noiembrie. Până atunci, dacă are o problemă de notorietate, găseşte şi alte mijloace, mai ales că acum este în vacanţă. Eu nu sunt în vacanţă, sunt la serviciu şi am treabă”, a spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei îl linişteşte pe Burciu.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei îl linişteşte pe Burciu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da-mi si mie un bilet trimis de
(15 sep 2008, 11:37:01
Domn'e ce mai "munceste" Onofrei ... cred ca taie bilete la meci (de e asa ocupat), caci rezultatele nu se vad!
2.   Sa se duca la vaci trimis de
(15 sep 2008, 13:42:13
Acest pocait a aratat pina acum de ce este in stare si ar trebui sa plede la zootehnia lui, acolo unde ii este locul. S -a tot plimbat pe la formatii politice numai sa fie cu osul in mina si mai bine ar tine un os de bou in gura.Gata cu pocaitii pe la tribuna, ei sint buni sa cinte in surile lor pe unde se aduna si beau rachiu.
2.1  RE: Sa se duca la vaci trimis de
(15 sep 2008, 22:56:38
Nea Vasile ce treaba are ca-i pocait omu'. E chestie personala. Daca esti bun bata-te tu sa vedem cine te baga in sama! Ar fi interesant sa vedem cate voturi ai face! Eu unul nu prea am vazut pocatiti pe marginea drumului tu ai vazut? Ar fi si mai interesant sa-l fotografiezi si sa imi trmiti si mie o o fotografie!
3.   Sluga si stapanul trimis de
(15 sep 2008, 15:00:19
Imi aduc aminte ca atunci cand eram student la master cu Onofrei profesorul Burciu ii deschidea usa universitatii dlui Prefect cu "poftiti, poftiti ....dle prefect".

Cata linguseala si cata ipocrizie !
4.   Calitate trimis de
(15 sep 2008, 16:08:29
noi discutam de politica aici si nu de cursuri si seminarii la facultate. Oricind Onofrei face cursuri si seminarii despre politica cu Burciu si in pauza il pune sa faca flotari sa se antreneze pentru sesiunea viitoare ca aceasta e pierduta din start.
4.1  RE: Calitate trimis de
(15 sep 2008, 20:36:21
onofrei nu poate exprima coerent si inteligibil o fraza (evident totul incepe de la mecanismul gindirii).

in concluzie este imposibil ca onofrei sa-i dea lectii de politica lui burciu.

singura lectie despre politica pe care o poate oferi se refera la un capitol pe care onofrei il stapineste la perfectie- este asocierea dintre politica si c....

tot respectul pentru domnul burciu
5.   Sinceritate trimis de
(15 sep 2008, 16:27:30
Sincer il prefer pe Burciu. In locul unui analfabet cu gura mare.
6.   Da' cine-i burciu? trimis de
(15 sep 2008, 18:15:01
Da' cine-i domle nea gica de la scularie? burciu? o sa-mi spuneti ca-i de pe la universitatea din suceava....aha.... o fi eradicat spaga din universitate si sare la dezbateri? ca universitatea din suceava e renumita pentru numarul de profesori spagari...

poate imi explicati si mie de ce o fi nea burciu mai bun decit pandelica astalalt de onofrei, ca io nu-mi dau seama....poate nu ma duce pe mine capul ca n-am terminat universitatea din suceava...
7.   Pt.KLAWS trimis de
(15 sep 2008, 22:58:09
In mare parte ai dreptate,dar in ceea ce-l priveste pe Burciu fata de majoritatea profesorilor tineri,acesta este foarte pregatit,informat si un specialist in management.Disciplina pe care cei de teapa lui Onofrei si majoritatea din administratia publica ce ocupa functii de conducere,si-au insusit notiunile obligatorii si necesare ,absolvind cursurile de master prin prisma titulaturii ce=o detine fiecare si nu invatand.Majoritatea edililor acestui oras nu au habar ce inseamna administratie publica,asta reiese din tot ceea ce fac pentru acest judet-NIMIC.
8.   Un supTprefect de doi bani trimis de
(16 sep 2008, 08:35:50
sa nu uitam ca acest om inalt la stat si foarte mic la sfat ( a se vedea realizarile sale in cei 15 ani de viata politica in Suceava) este un tip foarte ocupat , pentru ca munceste , pe lunga serviciu de la prefectura pentru ca ii plac mult cartile, o alta norma cu pregatirea sa pentru profesia de cartofor.( pocher, remy, .. ).

ASTA ESTE GASCA POLITICA DIN SUCEAVA. Va rog s-al VOTATI pentru ca NE REPREZINTA BINE ACEST REBUT SOCIAL.
9.   PENTRU VACARUL ONOFREI trimis de
(16 sep 2008, 09:00:27
POLITICA PDL LUI ESTE DE IL SCOATE IN LUME PE ONOFREI CU LUNGU AM TOT RESPECTUL PENTRU LUNGU, SI TOTODATA SI MILA... SA L DUCA IN SPATE PE LA DIVERSE EVENIMENTE PE ONOFREI . E O MARE DIFERENTA INTRE EI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE..... MAI BINE ONOFREI AR MERGE LA SCOALA SA INVETE SA SE EXPRIME, NU LA DESCHIDEREA ANULUI SCOLAR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei