Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2008 - Anul XIII, nr. 217 (3898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Mironu

Bătaie între romii lui Vâjâilă şi cei ai lui Troia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 20 de romi, bărbaţi, femei dar şi copii, membri ai familiilor Vâjâilă şi Troia din Mironu, s-au încăierat vineri seară, conflictul fiind aplanat numai după ce „mascaţii” poliţiei s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

La ora 18.30, Vasile Troia, în vârstă de 25 de ani, a sunat la numărul de urgenţe 112, anunţând că a fost bătut în curtea casei de doi fraţi din acelaşi sat. Oamenii legii de la Formaţiunea Poliţiei Rurale Gura Humorului au ajuns primii la faţa locului, identificându-i pe agresori în persoana fraţilor Trandafir şi Robert Vâjâilă, de 33, respectiv 29 de ani, şi ei localnici de etnie romă.

În timp ce poliţiştii îi identificau pe agresori, membri ai ambelor familii s-au adunat în zonă, izbucnind un nou scandal care a degenerat în scurt timp în bătaie.

La faţa locului au fost chemaţi de urgenţă „mascaţii” de la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă al Poliţiei, precum şi o patrulă de jandarmi de la Detaşamentul Gura Humorului. După intervenţia acestor forţe, spiritele s-au liniştit, romii întorcându-se la casele lor. Unul dintre bărbaţii implicaţi în bătaie a fost transportat la spital, fără a avea însă leziuni grave.

Ca de obicei în comunităţile de romi, scandalul a plecat aproape de la nimic. Cele două familii au adesea izbucniri violente una faţă de alta, totul plecând de fiecare dată de la conflicte spontane.

Trandafir şi Robert Vâjâilă, cei doi fraţi care au pornit scandalul, s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, loviri şi distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între romii lui Vâjâilă şi cei ai lui Troia.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie între romii lui Vâjâilă şi cei ai lui Troia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasati-i in pace trimis de
(15 sep 2008, 11:29:32
lasati-i sa se decimeze unii pe alti pana nu mai ramane nici unul....si facem apoi un sondaj in suceava, sa vedem cui ii pasa ca au dat toti coltu'....facem pariu ca sucevenii o sa aiba dureri in cot?
2.   De ce? trimis de
(15 sep 2008, 12:03:46
cea mai mare greseala!! trebuiau lasati sa se omoare si apoi sa intervina autoritatile...cu bate si bastoane asupra supravietuitorilor!!!

asta-i metoda cea mai buna!!!
3.   Mironu trimis de
(15 sep 2008, 12:11:49
Mironu este un sat ce apartine de comuna Valea Moldovei si aici ar trebui infintata permanent o sectie de jandarmi astfel ar fi situatia cat de cat sub control.Cei 3 politisti din comuna nu pot face situatiei tiganilor care nu sunt deloc putini in jur de 2000.
3.1  RE: Mironu trimis de
(15 sep 2008, 19:01:16
zora,esti mic copil.Tiganilor din Mironu Le lipsesc pistoalele.Sa-i dotam ca sa se imputineze singuri.
4.   Chiar nu aveti ce scrie? trimis de
(15 sep 2008, 12:30:49
voi chiar va plictisiti si nu aveti ce scrie.. si scrieti tot rahatul pe paginile ziarului.. mai. obositi lumea
5.   Mare paguba trimis de
(15 sep 2008, 13:50:41
Tiganii trebuiau lasati sa se omoare intre ei.Mare paguba daca lumea scapa de niste ticalosi care cred ca si pe lumea ailalta tot asa s-ar fi manifestat.
6.   Tiganii din Mironu trimis de
(15 sep 2008, 15:12:19
Tiganii au devenit inamicul public nr. 1 in Romania si in intreaga lume, ei denigreaza Romania pe unde se duc, exemplu cazul Mailat, iar noi le dem bani pe ori ce (ex Lg 416), numai sa ne voteze ca sun multi, in loc sa-i stangem pe toti si sa-i ducem la Bug cum a facut Antonescu sau Zelea Codreanu. Daca le suflam in continuare in coarne si ne uitam la drepturile omului Mironu Gulea si alte localitati vor ajunge mai renumite ca Craiova. UNDE ESTI TU TEPES DOPAMNE?.
7.   Ciorile? trimis de
(15 sep 2008, 19:05:12
lasa ti ciorile sa piara. e dreptul lor. mai scapa pamantul de niste gunoaie. la auschwitz cu ciorile
8.   X trimis de
(15 sep 2008, 22:25:20
Sa li se dea voie sa se baat pana se omoara unul cate unul, ca la urma sa ramana o singura persoana ce va muri pentru ca nu are cu cine sa se reproduca. Persoanele de etnie rom cu bun simt(pentru ca exista) se vor salva. Lasand rautatile deoparte... Domnilor redactori...credeti ca pe cineva intereseaza ca familia vajaiala cu familia bubuiala impreuna cu familia troian si creta s-au batut? haideti sa fim seriosi
9.   Lol trimis de
(16 sep 2008, 05:58:00
K-1 intre ciori. Ultimul in viata va avea dreptul sa stea fata in fata cu Michael Jackson si sa cante black and white in duet. Dupa care secretul de a deveni alb ci pedofil. Ce ziceti? ProTV facem o treaba?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei