Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Omorât în bătaie, de la o înjurătură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Văcarul găsit decedat în cursul zilei de luni, lângă ţarcul vitelor pe care le avea în grijă, a fost omorât în bătaie, au stabilit anchetatorii, care, în câteva ore, au reuşit să afle şi împrejurările în care s-a produs crima.

Principalul suspect al anchetatorilor este tot un văcar de la văcăria respectivă, Dumitru Ceobanu, în vârstă de 37 de ani, din comuna botoşăneană Copălău, care a fost arestat preventiv, ieri, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

La începutul acestei săptămâni, şeful postului de poliţie din comuna Dorna Candrenilor a fost sesizat telefonic de proprietarul unei văcării, de decesul unui muncitor de-al său, Laurenţie Candrea, în vârstă de 51 de ani, din localitate, angajat sezonier la îngrijirea bovinelor.

Iniţial, poliţiştii nu au ştiut de crimă, dar, fiind vorba de o moarte suspectă, au solicitat efectuarea unei necropsii.

Medicii legişti au fost cei care şi-au dat seama că Laurenţie Candrea a avut parte de o moarte violentă, la faţa locului fiind chemată o echipă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist.

 

Şi-a lăsat victima să moartă şi s-a dus să se culce  

Din cercetările oamenilor legii s-a stabilit că, duminică seară, victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o bâtă, de colegul său de muncă, Dumitru Ceobanu. După ce şi-a lăsat colegul într-o baltă de sânge, botoşăneanul s-a dus şi s-a culcat, anunţându-şi patronul despre incident abia a doua zi. Totuşi, în momentul în care i-a spus proprietarului văcăriei despre nefericitul eveniment, Ceobanu nu a pomenit nimic de împrejurările în care celălalt văcar a murit, declarând că habar nu are din ce cauză a decedat acesta.

Botoşăneanul avea să recunoască, însă, câteva ore mai târziu, în faţa anchetatorilor, tot ce s-a întâmplat.

„Inculpatul (n.r. - Dumitru Ceobanu) a avut o atitudine sinceră, de recunoaştere şi regret a faptei comise”, a precizat, ieri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Luminiţa Hurjui.

Ceobanu le-a mărturisit anchetatorilor că s-a hotărât să-i dea o lecţie lui Candrea, după ce acesta din urmă l-a înjurat.

Oamenii legii sunt de părere că dacă Laurenţie Candrea ar fi fost dus la spital în noaptea în care a fost bătut, acesta ar fi avut şanse să fie salvat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omorât în bătaie, de la o înjurătură.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Omorât în bătaie, de la o înjurătură1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NEMERNIC trimis de
( 4 sep 2008, 15:13:01
E UN NEMERNIC CRIMINALUL.ACEASTA PERSOANA NU POATE FI NUMIT OM.PT.CA TE-A INJURAT,SA UCIZI...CINE STIE IN CE CHINURI A MURIT? CEL DESTEPT CEDEAZA INTOTDEAUNA,DAR ASTA ERA INTR-ADEVAR UN VACAR DUS CU VACA.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE!
2.   Yo trimis de
( 4 sep 2008, 15:33:52
Omu' vroia o vaca
3.   Taranii trimis de
( 4 sep 2008, 16:51:37
Taranii astia prosti nu stiu sa se opreasca.daca vezi ca nu mai misca tu insisti?

puscaria e prea blanda pt astfel de oameni fara educatie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei