Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Emigrantele preferă ginecologii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În această lună, pe agenda de lucru a ginecologilor suceveni se regăsesc şi multe paciente din străinătate. Româncele stabilite definitiv sau temporar în afara ţării profită de vacanţa de vară şi vin acasă, unele special pentru a face o vizită la medicul de specialitate din ţara de baştină.

Preţurile mici şi promptitudinea cu care li se rezolvă aproape orice problemă, mai ales una delicată precum avortul, le îndeamnă pe femeile emigrante să apeleze la serviciile sanitare de la noi.

Potrivit ginecologilor suceveni, dacă anul trecut iulie era luna în care solicitările din partea româncelor plecate în străinătate creşteau semnificativ, anul acesta perioada de vârf s-a mutat în august.

 

Grăbite să-şi rezolve problemele

Pentru că timpul emigrantelor este limitat de concediu, femeile sunt cât se poate de hotărâte. Îşi fac rapid o programare şi solicită ca serviciul sanitar dorit să fie cât mai repede efectuat. În unele cazuri, însă, graba lor nu este privită cu ochi buni de medicii ginecologi, care spun că nu le pot rezolva atât de uşor problema şi le refuză categoric.

Potrivit dr. Cristian Irimie, româncele stabilite în ţările bogate ale Uniunii Europene solicită o gamă variată de servicii, de la simple consultaţii şi tratamente până la montarea de sterilete şi efectuarea de avorturi, în general pentru că tarifele practicate la noi sunt incomparabil mai mici, iar timpul de aşteptare este foarte scurt.

Unele dintre ele aleg ca destinaţie Suceava sau centrele universitare chiar pentru a da naştere unui copil, întrucât în ţara de adopţie nu au pe cineva care să le ajute pe perioada maternităţii sau nu sunt asigurate, şi ca atare nu-şi permit să suporte costurile.

 

Solicitări dintre cele mai diverse

”Unele dintre ele vor o consultaţie şi pentru că din cauza drumului au făcut diverse micoze. Călătoresc câte trei zile, se aşează pe colacul WC-ului şi se îmbolnăvesc. Altele vor să le pui sterilete, dar de pe o zi pe alta, ceea ce eu nu fac. Este nevoie mai întâi de nişte analize, să vezi dacă sunt sănătoase. Cum să i-l montez dacă ea are o cervicită... În plus, trebuie să se afle în ultima zi de menstruaţie, fiindcă e posibil să fie gravidă cu trei zile înainte, iar apoi mă înjură pe mine că a rămas însărcinată cu tot cu sterilet. O parte au sarcini avansate, peste trei luni, şi apelează la noi pentru chiuretaje, deoarece medicii din ţările în care locuiesc n-au vrut să le facă. Majoritatea colegilor mei, însă, le refuză la rândul lor, pentru că nu vor să-şi asume riscurile”, explică medicul.

Dr. Cristian Irimie arată că pacientele sale din străinătate sunt cu predilecţie „italience”, dar sunt destule şi din Grecia, Spania, Irlanda. Emigrantele îi preferă pe ginecologii de acasă deoarece în ţara în care s-au stabilit trebuie să plătească bani grei pentru orice serviciu medical, care în multe cazuri, se efectuează numai pe bază de programare, perioada de aşteptare fiind foarte lungă, între una şi şase luni.

 

800 de euro pentru un avort în Italia

„A venit odată o femeie din Irlanda să-i fac un avort. A luat special avionul. Am întrebat-o dacă rentează şi ea mi-a răspuns 'cum să nu renteze dacă mi l-aţi făcut?'. Spunea că altfel ar fi fost şi mai complicat şi scump, ar fi trebuit chiar să se ducă în Anglia”, subliniază ginecologul.

Deşi se ştie că astfel de cazuri sunt numeroase în această perioadă, numărul emigrantelor care apelează la serviciile sanitare de la noi nu poate fi cunoscut cu exactitate, întrucât femeile se adresează unităţilor sanitare din sistemul privat, unde solicitările nu sunt înregistrate în statisticile oficiale.

În sectorul medical privat românesc, chiuretajele, de exemplu, se fac relativ uşor, cu bani puţini şi fără să fie nevoie de prea multe avize. În ţări precum Italia o consultaţie costă aproape 100 de euro, iar o întrerupere de sarcină aproximativ 800 de euro, pe când în România este nevoie de puţin peste 50 de euro, pentru ambele.

În Suceava, de exemplu, o consultaţie la medicul ginecolog costă 45 de lei, în timp ce un avort se plăteşte cu 140 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emigrantele preferă ginecologii suceveni.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Emigrantele preferă ginecologii suceveni2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
(18 aug 2008, 11:05:08
Frumos reportaj pentru prima pagina a ziarului local, de p*zdele "emigrantelor" ne interesa pe noi. D-ra/d-na reporter, va manca "pasarica" si v-ati dus la un consult, unde ati tras medicul de limba in timp ce el va tragea de ... altceva?

ce mama naibii???
1.1  RE: Hmm trimis de
(18 aug 2008, 11:52:07
A asteptat mult la rand la doctor, s-a enervat si a scris un reportaj!
2.   Parerea mea trimis de
(18 aug 2008, 11:05:25
Consider ca asta nu e o stire, nu prea aveti idei in elaborarea unui articol. Sunteti penibili!
3.   Seful trimis de
(18 aug 2008, 11:09:26
Il rog pe seful tau sa te dea afara. Asta nu e o stire de prima pagina. In al doilea rand nu e treaba ziaristilor sa investigheze ce analize isi mai fac sau nu oamenii.

Saptamana trecuta ati vorbit de dinti acu de vagin si banuiesc ca maine de penis , nu ?

Am sa trimit o adresa CRP sa vad ce zic aia si poate una si la CNA !
3.1  RE: Seful trimis de
(18 aug 2008, 14:40:32
Bravo doamna.... la CNA. Audiovizulalul nu se refera la ce auziti cu urechile personale in parcuri, autobuze, pe casa scarii sau prin peretii subtiri ai vecinilor si nici la ce vedeti cu ochii dvs. prin oras, ziar sau alte minuni care vi se perinda prin fata ochilor. E vorba de difuzor si sticla dar asta nu va va impiedica sa trimiteti o adresa CNA-ului. Sunt si ei oameni si nu cred ca le strica putintica distractie.

O zi buna.

4.   Foarte interesant trimis de
(18 aug 2008, 11:10:39
o stire bomba !
5.   Premiul pulitzer trimis de
(18 aug 2008, 11:14:36
Deosebite sunt ultimele articole ale d-rei turcu !!!
6.   Reclama ptr doctor trimis de
(18 aug 2008, 11:19:26
articolul ar trebui sa se cheme doctor iremie cristian ...bai doctoras iti faci reclama pe baza amaritelor care muncesc din greu sa-ti dea bani sa poti castiga alegerile din toamna.....hai las-o balta ...spune concret cat ai castigat de pe urma lor....asta-i medicinA la noi...
6.1  RE: Reclama ptr doctor trimis de
(19 aug 2008, 01:34:32
Daca se da vreo informatie utila nu e bine, ca Dr.X isi face reclama. Daca nu se dau informatii , la fel... nu e bine... informata populatia.

Indiferent de ce ai face, nu e bine!!!

Care din fiecare de aici a realizat ceva, in afara sa barfeasca?
7.   Minciuni trimis de
(18 aug 2008, 11:19:52
,,Preturile mici si promptitudinea cu care li se rezolva aproape orice problema, mai ales una delicata precum avortul, le �ndeamna pe femeile emigrante sa apeleze la serviciile sanitare de la noi,,

CE FOLOS CA SUNT PRETURILE MICI ( NUMAI CA NU SUNT CHIAR MICI ) SI ITI SPUNE NISTE TAMPENII, IAR CAND TE DUCI LA TG. MURES , CLUJ, ETC. ISI FAC CRUCE DOCTORII AIA...DE PROSTIILE ASTORA DE SV. .... RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!
8.   Macelarii nostri trimis de
(18 aug 2008, 11:31:09
din cate stiu monitorul nu e o revista sau un site medical de unde poti afla ce preturi practica macelarii la avorturi,precum si detalii. cum este posibil ca sa puneti pe prima pagina asa o stire?unde naiba ai facut facultatea de nu esti in stare sa faci un articol?cum poate spune dr.irimie ca la noi sunt preturi foarte mici??????va garantez ca un dr.din oricare tara a u.e.nu are atata avere cat au macelarii la noi.cum sa zica ca un avort costa si 800euro?nu-i mai ajung banii dr?nu uitati domnule dr.ca suntem un popor sarac,iar venitul unui om pe luna nu depaseste500ron.din acesti bani un om trebuie sa manance,ca nu poate trai fara mancare,trebuie sa-si plateasca cheltuielile si sa se imbrace,iar daca se intampla si ajunge pe mainile unui dr.ca tine trebuie sa sa imprumute ca sa-ti satisfaca nesatula pofta a banului pe care o ai ca sa nu moara
8.1  RE: Macelarii nostri trimis de
(18 aug 2008, 11:35:45
La Botosani 2 ani si pe urma la Dorohoi...iar licenta urmeaza vara viitoare...
8.2  RE: Macelarii nostri trimis de
(19 aug 2008, 01:43:16
Daca si populatia ar fi mai civilizata, si n-ar mai bazai atata la cap cadrele medicale, s-ar pune altfel problema.

Dar cum spuneti ca in Suceava sunt cei mai multi "macelari", asa pot sa afirm ca si gradul de "prostime" e cel mai ridicat in Suceava. Si nu sunt multi, e suficient 1 % ca sa strice pe restul.

"Macelar" a ajuns, daca a ajuns, datorita voua, pacientilor carcotashi, barfitori, agresivi si nemultzumiti indiferent de ce vi s-ar face.

9.   Sa va fie rusine! trimis de
(18 aug 2008, 11:34:18
ati ajuns un ziar de nimic.mai ramane sa filmati si un avort al dr in direct si pe toate le-ati facut
9.1  RE: Sa va fie rusine! trimis de
(18 aug 2008, 11:43:45
astept o reactie a conducerii ziarului.este inadmisibil asa un articol.ce sa inteleaga copiii mei???
9.2  RE: Sa va fie rusine! trimis de
(19 aug 2008, 01:49:01
Daca ati vedea un avort, nimanui nu i-ar mai arde de aceasta metoda!!! Ar creste foarte mult procentul in randul celor care s-ar proteja de BTS si de sarcini nedorite.

Daca s-ar mediatiza cu ce presupune o infectie de col uterin, la ce se poate ajunge, prin imagistica, altfel poate ar merge lumea la medic. Dar lumea merge la medic in ultima faza, cand mult mai PUTIN INVAZIV si mai putin COSTISITOR ar fi daca s-ar PREVENI.

9.3  RE: Sa va fie rusine! trimis de
(19 aug 2008, 01:59:40
BTS - boli transmisibile sexual... celor care nu stiu
10.   Lengea-m-ar redactorii vostri !!! trimis de
(18 aug 2008, 11:39:37
BAI REDACTORASI , VOI SUNTETI TAMPITZI ???!!!??? Mi se rupe sincer ca ***** jegoase de pe centura din Paris sau Milano se **** in draci pe acolo si vin cu jegul la doctorasii nostri TAMPITZI din Sv. MI SE FACE MILA DE PROSTIA VOASTRA CAND VA CITESC ARTICOLELE... de parca nu orice roman ar sti ca in luna august e aglomerat peste tot pt ca vin stranierii ... aglomerat la piatza , la bazar , la Carefour sau la doctorii handicapati ( la cap ) din policlica jegoasa a Suceevei etc. Simtim aceasta aglomeratie , o vedem in fiecare zi cand iesim din casa in aceasta luna ...DAR NU NE MAI SCRIETI SI IN ZIAR BAI DOBITOCILOR !!!!!!!!!!! LA CAMP CU VOI ... SI MAI ALES CU TINE , DRAGA AUTOARE AL ARTICOLULUI.
10.1  RE: Lengea-m-ar redactorii vostri !!! trimis de
(19 aug 2008, 01:56:22
Handicapat esti tu, Pulitza, care probabil n-ai nici 10 clase!!! Daca la ora 11:39 scrii astfel de porcarii pe net, nu poti fi decat un frecator de menta si de taiat frunze la caini!!!

Asa cum peste la banca este lista cu rau-platnici, sa fie si lista cu pacientii indisciplinati!!! Si aia chiar sa ajunga la unul de teapa lor. Pulitza trataeaza pe SASA, LILIANA pe COSINUS, si tot asha. Daca tot suntetzi atata de nemultzumitzi.
11.   Lamurire.... trimis de
(18 aug 2008, 11:47:08
....cititi printre randuri, ca la prasit...

Alta-i ideea cu cu dr. pizdolog, articolul e un "tignal" de alarma ptr sotii din Romania!

De ce sa faca sotia/amanta/prietena un avort?

1. Nu-i plodul sotului/prietenului/amantului;

2. Sa nu iasa la fel de prost ca sotul/prietenul/amantul;

3. Sa fie "curata" pana la Craciun sa poata "produce";

4. Sa fie din nou "fata"(ca mare-i gradina Ta Doamne....).

Nu stie barbatul ce stie tot satul(UE)...

Prietenii stiu de ce....
11.1  RE: Lamurire.... trimis de
(18 aug 2008, 16:24:54
Alti poate,nu stiu cum e la prasit,si daca au scris art.doar de femei nu te gindi,tuca barbati sunt cheie de biserica,iti zic din propria experienta si o stii si tu:):):)

Prieteni stiu de ce ......
12.   X trimis de
(18 aug 2008, 11:47:48
am ramas intradevar impresionat de importanta acestei stiri. Dar eu ma intreb...directorul acestui jurnal...chiar nu vede ce articole se publica pe prima pagina? e chiar amuzant...
12.1  RE: X trimis de
(18 aug 2008, 12:03:09
Directorul este in concediu.
13.   Ha ha trimis de
(18 aug 2008, 12:01:28
Cata idiotenie ! aceasta este o " stire de Cancan in nici un caz de monitor oficial . Ce porcarie ! bleahhhhhh
14.   Monyy trimis de
(18 aug 2008, 12:02:57
monitor local am vrut sa scriu big grin scuzati
15.   Buni mai sunteti mai... trimis de
(18 aug 2008, 12:10:22
citeam si eu acum si ma mir ca prostii mai puteti scrie,,,de fapt ce ne miram noi atat...pentru asta sunteti platiti...

dar bomba bombelor e ca fotografia atasat acestui articol e identica cu cea de la articolul cu examenele pt. permis....ce sa intelegem de aici????sa-mi raspunda cineva....poate autoarea artioclului...:))

merg "emigrantele" la ginecologii care au cabinet in sala unde se dau examenele pt permis?

:))
16.   ............. trimis de
(18 aug 2008, 12:12:35
de fapt chiar acum au schimbat fotografia...

ca era identica...:))

jale la noi in sv...

:))
16.1  RE: ............. trimis de
(18 aug 2008, 12:18:16
Da, fotografia a fost inlocuita pentru ca a fost postata din greseala si la acest material. Va multumim pentru sesizare si va cerem scuze pentru greseala.
17.   Medicii din SUCEAVA rusinea ROMANIEI trimis de
(18 aug 2008, 12:16:09
Medicii din SUCEAVA sunt cunoscuti in toate spitalele din tara ca fiind cei mai slabi pregatiti profesional,sunt o rusine pentru medicina romaneasca.
17.1  RE: Medicii din SUCEAVA rusinea ROMANIEI trimis de
(19 aug 2008, 02:06:24
Da-ne si noua sursa de unde-ai auzit ca sunt cei mai slabi pregatiti profesional. "Materialul clientului" e de foarte multe ori de vina, si asta din inconstienta cu care isi urmeaza tratamentele care i se prescriu, si normal, doctorul e prost - dupa ce-a dat concurs de admitere de 10 pe loc pe vremea cand se dadea admiterea la medicina acum 10-20 de ani, nu ca acum ca se intra cu 3,5, si-a ros coatele vreo 23-25 de ani pe bancile scolii, si la 30 de ani a vazut si el primul salariu. Dar sunt prosti doctorii!!!

Daca-s asa de prosti, de ce e asa aglomerat peste tot?
17.2  RE: Medicii din SUCEAVA rusinea ROMANIEI trimis de
(19 aug 2008, 19:14:49
Ptr cel de la nr 30:unde este aglomerat,la "felcerii"de la noi?Raspunsul este ca nu au o alta alternativa in Suceava,un centru medical cu adevarat profesional.De aia!Daca ar exista,cu siguranta nu te-ar deranja nimeni,te-ar lasa sa-ti "tocesti coatele" in continuare.Iti amintesc ca juramantul lui Hipocrate l-ai uitat din prima zi de cand ai profesat,luand si cersind mita.Poti spune cu mana pe biblie,de ce te-ai "facut" medic?Din constiinta de a ajuta semenii aflati in suferinta,sau ptr bani,bani multi chiar.Respect oamenii in halate albe,insa nu pot sa suport derbedeii aflati printre voi si nesimtirea de care dau dovada unii colegi de-ai tai.Asadar,nu incerca sa-i plangi pe medici,este o categorie profesionala indirect productiva,platita din banii contribuabililor,care nu se multumeste cu salariul primit,ci asteapta si pretinde mita,peschesuri,etc, ptr actul medical.Un mare "derbedeu" este si acest "trepadus" numit Dobromir,un "cimpanzeu" al spitalului sucevean.
17.3  RE: Medicii din SUCEAVA rusinea ROMANIEI trimis de
(20 aug 2008, 00:32:34
Daca pacientul vrea sa faca un cadou medicului, drept multumire, s-o faca dupa interventie, nu inainte.
18.   112 trimis de
(18 aug 2008, 12:22:21
daca tot dati o poza,dati-o pe cea din spitalul judetean,nu de la cabinetul doctorasului ca sa ne arate luxul lui...
18.1  RE: 112 trimis de
(18 aug 2008, 16:20:01
acolo e cam greu de ajuns
19.   Colega trimis de
(18 aug 2008, 12:30:51
ma mir ca nu te-ai pozat cu dr.in cabinetul lui ca inteleg din articol ce ai si cu ce te-a rezolvat.tot mai bine e in romania.am doar o singura intrebare:cum ai reusit performanta de a avea asa multe belele intr-un timp asa scurt?ultima data te dureau maselele si hop ai facut un articol despre stomatologi.asta se intampla saptamana trecuta
20.   REALITATEA....DERANJEAZA !!!! trimis de
(18 aug 2008, 13:10:28
uite...nene ce de.....mofturosi !!!

nu le...convine...articolul !!

asta e realitatea , asta e imaginea...democratiei pentru care ati...luptat ca ....EROII !!

ceea ce na va...convine , vreti sa ascundeti sub....divan ??

ati fi mai...multumiti daca acele "emigrante" ar...fura ???

cati din voi , cei care nu va convine articolul , furati si...inselati ???

cati din voi , sunteti fara....pacat ??

o gloata de....frustati ,care se cred...usa de...biserica , dar in realitate nu valoreaza mai mult decat o "vizita" la un cabinet....ginecologic !!

20.1  RE: REALITATEA....DERANJEAZA !!!! trimis de
(18 aug 2008, 13:47:50
Draga temido, aici nu are nimeni impotriva ca respectivele doamne si domnisoare si`o parcheaza pe la ginecolog din cand in cand; problema apare cand asa un articol e pe prima pagina a ziarului local... de unde rezulta ca banii care`i dai pe ziar ii pot da, mai bine, pe hartie igienica, ca au acelasi scop. Citeste intai si apoi invadeaza`ne cu punctele tale de suspensie nehotarate.

Democratia si eroii nu au nimic in comun cu neprofesionalismul si o redactie care cand nu pare drogata - pare beata. Nu zic, mai sunt si editii bune, dar prea rarelaughing
20.2  RE: REALITATEA....DERANJEAZA !!!! trimis de
(18 aug 2008, 16:18:31
si tu mai "KKK"ce ai tu ca scrie cu puncte de suspensie poate at�t poate:):):):)

21.   ARTICOL DE 2 BANI trimis de
(18 aug 2008, 15:46:47
CU ACEASTA OCAZIE AM AFLAT CAT MAI SUNT PRETURILE PE LA CABINETELE GINECOLOGICE......CATA PROSTIE,CATA NESIMTIRE;ASTAI ARTICOL DE PRIMA PAGINA..CRED CA SI DIRECTORUL ACESTUI ZIAR E INTR-O URECHE. ATI AJUNS DE TOT RASUL;NU MAI DAU UN BAN PE VOI.
21.1  RE: ARTICOL DE 2 BANI trimis de
(18 aug 2008, 16:14:27
pai draga "MARY" ai dat bani pe ziar nu pe cei ce scriu ziaru:):):):):):)
21.2  RE: ARTICOL DE 2 BANI trimis de
(18 aug 2008, 16:22:27
si cam cum ai dat matale bani pe ziar? cel mult ai dat clickuri. Articolul de fata are 1100 de accesari in cateva ore. De ce nu dai asa multe clickuri/bani si la articolul cu festivalul folk, de exemplu? Daca tot sunteti asa indignati?
21.3  RE: ARTICOL DE 2 BANI trimis de
(18 aug 2008, 18:51:35
ei si tu,am zis si eu asa sa vad ce zice "MARY"ce-a indignata:):):):)
22.   D-rei Turcu trimis de
(18 aug 2008, 16:53:00
Felicitari pt articolul dvs. Mi se pare cel mai tare articol de ziar pe anul 2008. Cu aceasta ocazie ati raspuns miilor de suceveni care erau framantati de intrebarea unde isi fac femeile plecate in strainatate un control ginecologic. Va multumim enorm, ne-ati potolit zbuciumul care ne chinuia........
23.   ... trimis de
(18 aug 2008, 17:42:52
Daca nu va place articolu de ce il cititi?
24.   ... trimis de
(18 aug 2008, 20:05:57
Observ ca toti care comentati de medici probabil ca aveti in CV facultatea de Medicina terminata si stiti in ce mizerie si conditii trebuie sa se lucreze. Intr`adevar nu se compara Suceava cu celelalte orase, gen Cluj sau Targu_mures, dar nu va mai dati atotstiutori. este adevarat ca articolul lasa de dorit, dar se stie f clar unde isi fac romanii ,care muncesc in strainatate, controlul. Nu sunt preturi mici nici aici , dar la banii care se castiga inafara e oricum mult mai ieftin.
25.   Confuzie trimis de
(18 aug 2008, 20:17:11
Reporterul nu prea face distinctie intre dintar si ****r.Oricum articolul nu-siare sensul, ce o doare pe dansa-n pix de intimitatile oamenilor? Oricum , raman la parerea mea ca scribalaii ce isi spun journalisti sunt niste mate fripte ,coate goale. Sunt si putin mai mult saraci cu duhul, dar cu un tupeu iesit din comun. Loazelor.
26.   Buna trimis de
(18 aug 2008, 20:24:47
Buna. Eu cred ca vorbiti de pe pereti Doamna. Intai mergeti sa imigrati putin si dupa aia scriti reportaje. O visita costa intre 50-100 Euro dar si salariile sunt de 1200 min.pe econmie. Si avorturile se fac gratis in spitale.
27.   Goana dupa sex trimis de
(18 aug 2008, 20:48:15
Montati-le sterilete,dati-le anticonceptionale,etc,sa poate fu.e italienul linistit.Sa nu stea stresat ca o poate lasa gravida pe Marisica sau Ileana,ca "biberoane" sug de mult prin UE.
27.1  RE: Goana dupa sex trimis de
(18 aug 2008, 22:21:40
articol de **** - cititori pe masura. se stiu ei.
28.   Romanica trimis de
(18 aug 2008, 22:54:21
asa ziar asa articol
29.   Latex gloves trimis de
(19 aug 2008, 02:17:04
un video cu doctorul care nu-si schimba manusile intre pacienti si in plus deschide usa cu manusile in miini, ca in cel cu dentistul nu aveti? hai ca doar e romania.

stie cineva cine e stomatologul din video-ul de la articolul din 14 august?
30.   Hai la mandea trimis de
(19 aug 2008, 02:19:45
te rezolva mandea la juma de pret in spate la piata mica euro-pianule LOL

crabs, rush and herpies special!!!
31.   :( trimis de
(19 aug 2008, 05:22:20
jenant articol, jenant ziar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei