Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa RBD se desparte, în 2009

Membrii trupei latino RBD se vor despărţi în 2009, turneul grupului, care debutează pe 21 august la Madrid şi include 25 de concerte în mai multe ţări, printre care şi România, fiind considerat "etapa finală" a formaţiei, informează un comunicat.

Printre ţările incluse pe agenda turneului de adio al trupei RBD se numără Spania, Serbia, Slovenia, Venezuela, Argentina, Peru, Brazilia, Mexic şi SUA.

Cei de la RBD vor concerta şi la Bucureşti pe 6 septembrie, la Sala Polivalentă. Biletele pentru concertul RBD pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, de la magazinul Muzica, Sala Palatului şi online la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro şi www.ticketpoint.ro şi au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei.

Formaţia a mai concertat la Bucureşti în vara anului trecut, când a adunat câteva mii de spectatori pe stadionul Cotroceni din Capitală.

"Am realizat împreună un vis care părea imposibil de atins. Am cântat, ne-am bucurat, am râs şi am plâns în cântecele noastre în faţa a milioane de oameni. Am lăsat o amprentă puternică în viaţa multor persoane... dragii noştri fani! Şi voi, la rândul vostru, aţi lăsat semne inegalabile, de neşters, în vieţile noastre; vă vom purta în inimile noastre pentru totdeauna", se arată într-un comunicat remis de membri trupei, Poncho, Anahí, Christopher, Dulce, Maite şi Christian.

"Acesta este începutul transformării celui mai important grup de muzică pop al ultimului deceniu, dar numai publicul şi fanii sunt aceia care decid momentul în care se va întâmpla. Sper ca fanii lor să fie alături de RBD şi în viitor şi să îi unească mereu energia şi dragostea muzicii lor", a precizat Pedro Damian, producătorul trupei.

În ciuda acestui anunţ, RBD îşi continuă planurile de a realiza un film, precum şi înregistrările ultimului lor material de studio. Totodată, cei şase nu exclud posibilitatea unei colaborări pe viitor, în cadrul unor proiecte.

Trupa RBD s-a format în anul 2004 în telenovela "Rebelde", difuzată în România de Acasă TV, şi îi are în componenţă pe: Anahi (Mia Colucci în telenovelă), Alfonso Herrera (Miguel Arango), Christopher Uckerman (Diego Bustamante), Dulce Maria (Roberta Pardo), Mayte Perroni (Lupita Fernandez) şi Christian Chavez (Giovanni Mendez).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa RBD se desparte, în 2009.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trupa RBD se desparte, în 20095.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei