Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mâine, la 4

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conform planului stabilit împreună aici, la această rubrică, încă înainte de începerea Olimpiadei, Argentina şi Brazilia dau nas în nas într-una dintre semifinalele de la fotbal masculin. Nici una dintre cele două superputeri în acest sport n-a lăsat-o mai moale pentru a păcăli stupidul ţintar. Este drept, era cât pe ce ca ambele s-o lase moale de tot în sferturi, de care au trecut nefiresc de scremut, după 120 de minute. Partea a doua a planului, aia cu spectacolul, n-a prea fost onorată. Sau poate doar sporadic şi în nici un caz în meciurile eliminatorii, în care mai mult s-a pus osul, evidenţiindu-se latura proletară. Să sperăm că s–au păstrat pentru meciul direct, care va avea loc mâine, de la ora 16, ora noastră. Faceţi cumva şi nu-l rataţi, că nu în fiecare zi se vede un duel Messi-Ronaldinho. Este drept, acum, după transferul brazilianului la Milan, va fi posibil şi în Liga Campionilor. Nici măcar în finala de la Copa America, de acum un an, cei doi nu s-au văzut la faţă, Ronaldinho, alături de alte vedete carioca, neonorând competiţia. Fiindcă tot veni vorba, Argentina are de luat o revanşă pentru umilinţa îndurată acum un an, un 0-3 stupefiant, încasat de pleiada de staruri argentiniene de la garnitura secundă a rivalilor.

Fără nici o legătură cu cele de mai sus, înregistrez perplex o nouă răsturnare de situaţie în cazul Mutu-Chelsea. După ce avocaţii jucătorului obţinuseră, cu destul timp în urmă, o anulare a primei decizii în care despăgubirile erau astronomice, iată că o instanţă “şi mai superioară” o repune pe tapet. Din fericire pentru Mutu mai există căi de atac, dar numai în pielea lui să nu fii. Ştiu, sunt unii mai puritani care ridică piatra şi o mai şi aruncă, dar până la urmă Mutu n-a omorât pe nimeni. Necopt la minte pentru câtă glorie şi bănet se abătuseră asupra sa, el doar a experimentat ceea ce pentru Maradona devenise mod de viaţă. Să admitem că, mai catolic decât Papa, clubul londonez a fost prejudiciat de românul Mutu (probabil beţiile şi scandalurile englezului Terry îl înnobilează!). Însă cuantumul despăgubirii este realmente uriaş, cam cât strânge în întreaga carieră un jucător bunicel, cu tot ce mai pică pe lângă dacă se mai transformă în brand. Plus că s-ar crea un precedent periculos, jucătorii mai dificili putând fi vânaţi pentru a fi, vorba aceea, şi concediaţi şi cu banii luaţi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâine, la 4.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mâine, la 45.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei