Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ecologie

Flutur dă startul „Săptămânii curăţeniei traseelor turistice”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că săptămâna 18 – 24 august va fi consacrată acţiunilor de ecologizare a tuturor traseelor turistice din judeţ.

În acest sens, Flutur a dispus organizarea unor ample acţiuni de curăţire a acestor trasee, în special de PET-uri şi de deşeuri care nu sunt biodegradabile. Pe lângă aceste acţiuni, vor fi ecologizate şi toate spaţiile verzi de pe margine drumurilor, prin tăierea şi îndepărtarea buruienilor şi a spinilor din zonele respective.

Gheorghe Flutur a anunţat că administraţia judeţeană se va implica direct în aceste activităţi, prin mobilizarea angajaţilor de la Direcţia de Drumuri Judeţene. De asemenea, el a făcut apel la toţi primarii din localităţile traversate de trasee turistice să se implice în aceste activităţi.

„Vrem ca primarii din localităţile în care sunt obiective turistice, dar şi ceilalţi, să antreneze populaţia în aceste activităţi de ecologizare. Dezvoltarea simţului civic, organizarea şi participarea la astfel de acţiuni contribuie într-o mare măsură la îmbunătăţirea imaginii şi a condiţiilor de turism local şi la creşterea interesului turiştilor pentru zona noastră”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur dă startul „Săptămânii curăţeniei traseelor turistice”.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Flutur dă startul „Săptămânii curăţeniei traseelor turistice”3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO! trimis de
(18 aug 2008, 11:09:53
Nota 10!
2.   ? trimis de
(18 aug 2008, 11:41:36
Si ce faceti cu ele, le dati foc?
3.   FLUTURE , FLUTURA-TI-AS DOUA PESTE CAP trimis de
(18 aug 2008, 11:46:02
PARCA AI AJUNS UN CEAUSESCU AL SUCEVEI .... TOATA ZIUA CITIM CA FLUTUR FACFE , FLUTUR DREGE ... ALTE EVENIMENTE N-AU LOC PE AICI PRIN SATUL ASTA ?
3.1  RE: FLUTURE , FLUTURA-TI-AS DOUA PESTE CAP trimis de
(18 aug 2008, 13:18:35
A dat ordin Primul Secretar al judetului la munca voluntara baieti acest individ a ramas cu COMUNISMUL in singe.Daca nu da el ordin nimeni nu face nimic el este mesia judetului Suceava fara el am disparea de pe harta tarii,ca si asa nu stie unde e Bucovina si unde este Moldova.Daca nu ii place sa ia PDl;atrai sa puna mina pe coasa si la treaba,a da ordine e usor a face treaba e mai greu. Inainte de 89 era unul cu mama si restul cu sapa acum in democratie s-a inversat toti cu mapa si unul cu sapa. Rusine asa conducere.
3.2  RE: FLUTURE , FLUTURA-TI-AS DOUA PESTE CAP trimis de
(18 aug 2008, 13:19:11
Mai "PULITZA", bine ti-ai mai ales pseudonimul de comentator , dar este incomplet ! Flutur este foarte energic si CRED perseverent ; este obligatoriu sa informeze popu.latia Sucevei; M�rza a tacut si a facut PENTRU el 16 ani. Daca face nu e bine, daca nu face iarasi nu e bine - numai ca asta e valabil pentru prostani ca tine, destul de multi din nenorocire.
3.3  RE: FLUTURE , FLUTURA-TI-AS DOUA PESTE CAP trimis de
(18 aug 2008, 13:22:22
Erata.Inainte de 89 era un cu mapa si restul cu sapa.
3.4  RE: FLUTURE , FLUTURA-TI-AS DOUA PESTE CAP trimis de
(18 aug 2008, 18:25:21
bai eu handicapat....se vede de la o posta ca esti psd-ist si ti-e ciuda ca Flutur face ce nu a facut marza! Sunteti niste nerusinati ordinari....cea la pola!
4.   Foarte bine trimis de
(18 aug 2008, 11:48:28
Ar mai trebui sa se faca actiuni de control si care isi bate joc de traseu sau mediu sa fie amendat.Este foarte mult de lucru pentru ceearea unei culturi si a unui comportament de respect pentru natura si semeni.

Un presedinte de CJ trebuie sa le puna la treaba pe toate autoritatile locale.

Mai sunt si multe alte treburi in jud.Suceava care de care mai urgenta, caci altfel acest judet va fi marginalizat de multi.
5.   POVESTI trimis de
(18 aug 2008, 11:55:11
Acest lucru trebuia facut la inceputul sezonului. nu acum cind incepe toamna. Ne-am saturat de vorbe
6.   De la TV Radauti trimis de
(18 aug 2008, 12:29:15
Ce face Dl Flutur cu parcarea particulara infiintata de finantatorul campaniei electorale PLD in fata unui monument istoric si unde crededinciosii trebuie sa sara gardul ca sa poata merge duminica la Biserica ?
7.   Foarte bine trimis de
(18 aug 2008, 12:36:59
in sfirsit un presedinte care incearca sa faca ceva pentru imaginea judetului intrarile in judet trebuiesc semnalizate portile bucovinei foarte bine curatate locurile turistice .ar trebui transformate in statiuni montane largirea drumului suceava radauti ca ne sufocam nu se mai poate circula mai ales acum cu engleji si italieni se mai duc si prin santuri acidente non stop asteptam progrese in noua elvetie
7.1  RE: Foarte bine trimis de
(18 aug 2008, 14:04:20
minciuni gogonate. nu- mai credeti pe acest demagog
8.   Nici asta trimis de
(18 aug 2008, 12:39:12
Si datorita atator promisiuni fara acoperire aruncate de tot felul politicieni, dar si din cauza neincrederii noastre vesnice, suntem tentati ca la orice masura luata sa ne opunem.Daca nici aceasta masura nu-i buna, atunci cum ar trebui facut ca turistul sa fie ferit de-a da peste mizerie la orice pas? Recent am trecut pe valea Muresului spre izvoare si de-a lungul vaii nu era un pet aruncat aiurea, prin toate localitatile stralucea curatenia. De ce la ei se poate si la noi sa nu se poata? Cand vom observa ca se-ncearca a se obtine capital politic fara noima, atunci sa luam atitudine, dar deocamdata trebuie sa recunoastem ca la noi trebuie facuta o asa curatenie si cred ca e bine nu numai sa incurajam ci chiar sa sprijinim aceste actiuni. Politica e politica, dar aici e vorba de o treaba de gospodarie!
9.   Flutur sus , flutur jos trimis de
(18 aug 2008, 13:22:06
ia mai slabiti-ma.

miroase ceva la toamna ?
10.   Frumos trimis de
(18 aug 2008, 13:58:41
Laudabila initiativa,nota 10 pentru Flutur,dar ar trebui extinsa la tot judetul,pentru ca traim intr-o zona binecuvantata de Dumnezeu si locuita si de taranoi care n-au altceva mai bun de facut decat sa arunce gunoiul pe unde nu trebuie,sa scuipe si sa-si sufle nasul pe strada.Astia ar trebui prinsi si amendati de sa-i usture buzunarul si din banii incasati din amenzi sa fie platiti foarte bine cei care strang in urma lor!
11.   ... trimis de
(18 aug 2008, 15:41:35
mai bine unu care spune multe si face pe jumate decat altii care nu spun nimic si fac pt eii!!!!!!

12.   Prima lectie trimis de
(18 aug 2008, 17:20:07
Cred ca prmul lucru al unui copil care merge la gradinita ar fi neaparat invatarea modului de as duce deseul la cos. Foarte multi locuitori ai judetului locuiesc pe albiile unor paraie,folosite ca trasee turistice ,care au uitat sa-si arunce deseurile si lucrurile netrebuincioase. Foarte multi au o gradina in spatele casei unde ar putea dirtuge atat resturile degradabile vegetale:coji,resturi de crengi,rumegus si P.E.T.-uri si hartie insa este mai usor sa le arunce in parau sau intr-un loc mai dosit in padure. Distrugerea ecosistemului si habitatului salbatec cred ca este oun pacat mai mare decat un pacat de moarte iar preotul ar trebui sa constientizeze enoriasii ca distrugerea apei si locului unde trece zilnic este mai grav decat orice pacat.
13.   E cel mai bun trimis de
(18 aug 2008, 18:19:54
E un fluturas tare activ. De multi ani zboara din floare in floare si tot energic este. Cred ca va face ceva in judet. Eu il apreciez foarte mult. BRAVO!!!! Sanatate multa sa-ti dea dumnezeu.
14.   Convingere trimis de
(18 aug 2008, 18:43:13
Total de acord cu parerea lui ,,un gand".De la gradinita se educa cele mai multe comportamente.Astept cu interes ca pe 15 septembrie sa se dea un ordin si celor din invatamant de catre D-l Flutur. In satele sucevene , o multime de ,,saraci" primesc ajutor social .Ce ar fi daca si acestia ar realiza ceva din ce ne-a spus mai sus D-l Flutur? Sau nu au timp , deoarece trebaluiesc toata ziua prin curtile functionarilor din primarii?
15.   Cat mai asteptam? trimis de
(18 aug 2008, 19:28:50
De idei nu ducem lipsa dar pentru a pune in aplicare o asemenea actiune iti trebuie un plan, care sa cuprinda:

-activitatea propusa;

-termenul de executie;

-sigurarea logistica;

-cine executa;

-cine raspunde. Si alte activitati, precum controlul, interventii si la urma bilantul activitatilor. Cand o sa apara Fluturas, mancatorul de rahat, cu un asemenea plan, dar si finalizat, atunci am sa-l cred si chiar am sa-l laud. Pana atunci, mars la cotet ca numai gura-i de tine, mincinosule, rusinea Bucovinei si a sucevenilor.
15.1  RE: Cat mai asteptam? trimis de
(18 aug 2008, 20:13:39
Stan,tu esti un obsedat,sau ma insel eu?Ce ai cu acest om de la PDL?Daca propune ceva,nu e bine,daca face,nu e bine,daca nu face,iar nu e bine,cand e bine,omule?

Apropo:daca in 18 ani facea ceva baronul Marza,era totul perfect,nu?
15.2  RE: Cat mai asteptam? trimis de
(18 aug 2008, 20:45:19
In primul rand, Flutur nu poate fi numit om, iar in al doilea rand, acum este Flutur care fara nici o scuza trebuie sa-si duca la indeplinire ce a latrat in campanie si pentru ce a cumparat voturile. Pana acuma am asistat doar la chermeze pe banul public si promisiuni de adormir copii. Cand are de gand sa faca ceva si pentru judet, ca de propria imagine are mare grija. Eu nu vad altceva decat o mare pacaleala si de aceea il voi asemana pe Flutur cu Pacala. Ce zici PACALICI?
16.   Sv trimis de
(19 aug 2008, 00:38:02
stan patitu latra putin cu limba pe ouale mele
17.   Alt START trimis de
(19 aug 2008, 11:00:36
Astept startul pentru astuparea gropilor de pe soselele din oras.

Startul pentru refacerea drumurilor judetene.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei