Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2008 - Anul XIII, nr. 161 (3842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Decizie

Noii reprezentanţi în conducerea societăţilor Termica, ACET şi TPL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Reprezentanţii Consiliului Local în conducerea societăţilor furnizoare de utilităţi şi servicii pentru populaţie – Termica, ACET şi TPL, au fost desemnaţi ieri, în urma unei şedinţe fulger, în care luptele politice, atât de des întâlnite în mandatul trecut, au lipsit cu desăvârşire.

Nici unul din cele două partide devenite „minoritare” în Consiliul Local – PSD şi PNL, nu a “mişcat în front”, toate propunerile democrat-liberalilor fiind acceptate fără opuneri.

Primul reprezentant local desemnat la conducerea unei societăţi a Primăriei Suceava a fost Cristi Ursu (PD-L), care a fost numit în AGA la ACET, în locul lui Viorel Seredenciuc, propus iniţial pentru acest post.

Schimbarea a fost justificată de avertizarea dată de Prefectură, privind imcompatibilitatea viceprimarului Viorel Seredenciuc cu funcţia de conducere la una din societăţile subordonate Primăriei.

 

AGA de la Termica, confruntată cu mari probleme chiar din prima zi

Din Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii de transport public local – TPL, vor face parte trei consilieri locali ai PD-L – Daniel Drăgoi, Vasile Barabaş şi Cristinel Silviu Creţu.

Nu în ultimul rând, cea mai numeroasă echipă de consilieri locali va fi cea care va lua deciziile la societatea de termoficare a Sucevei – Termica, confruntată cu probleme grave, de la presiunile economice ce impun mărirea preţului căldurii şi apei calde, la cea a privatizării.

În AGA de la Termica au fost numiţi patru consilieri locali PD-L – Neculai Barbă, Monica Săndulescu, Nelu Tcaciuc, Costel Tătăranu şi unul PSD – Virginel Iordache.

Aceştia vor avea astăzi prima lor întrunire, pentru a discuta despre problema achiziţiei de cărbune, la care preţul este mai mult decât dublu faţă de anul trecut, precum şi de găsirea unor alternative de asigurare a combustibililor pentru producerea căldurii în iarna care vine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noii reprezentanţi în conducerea societăţilor Termica, ACET şi TPL.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Noii reprezentanţi în conducerea societăţilor Termica, ACET şi TPL1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Termica trimis de
(11 iul 2008, 11:19:12
de cind se pricepe barba si virginel iordache la energetica?de ceilalti nici nu mai intreb.
1.1  RE: Termica trimis de
(11 iul 2008, 16:28:19
...de cand se pricepe si baba la mitraliera
1.2  RE: Termica trimis de
(12 iul 2008, 22:29:49
Se pricep la fel cum au "muncit" ptr suceveni si doctorita Creteanu si cei din Aga(Vasiliu & co).Parca vad prima sedinta a CA si AGA de la Termica,in prima faza-sosesc plicurile cu indemnizatia de sedinta,apoi 2 ore de povesti si gata.Banii au fost luati si toata lumea este multumita.
2.   IN CE CONSTA AFACEREA trimis de
(11 iul 2008, 12:08:36
TOTI ACESTI REPREYENTANTI AI NOSTRI (CACI SUNT ALESI NOSTRI) LA CELE 3 SOCIETATI, FIXEAZA SALARII FOARTE MARI CONDUCERILOR (DE 3 ->- 5.000 eURO / LUNA) DEOARECE EI AU UN PROCENT DE 20% DIN SALARIILE DIRECTORILOR DIN ACESTE SOCIETATI. ACESTE SALARII MARI ALE DIRECTORILOR SI INDEMNIZATIILE REPREZENTANTILOR IN A.G.A. SI CONSILIILE DE ADMINISTRATIE SE RECUPEREAZA PRIN PRETUL MARE CARE-L PLATESC CETATENI LA - APA, INCALZIRE, CANALIZARE, SI CELELALTE UTILITATI. IN ACEASTA CONSTA TOATA BATAIA PE ACESTE POSTURI. INTELEGEREA SE FACE IN SPATELE USILOR INCHISE, INDIFERENT DE CULOARE POLITICA. OPOZITIE ESTE NUMAI LA TELEVIZOR CA SPECTACOL PENTRU CEI MULTI, CONSIDERATI DE EI SI PROSTI, CARE LE DAU VOTUL. ACEASTA ESTE -ROMANIA-.
3.   Nulitatile din AGA TERMICA trimis de
(13 iul 2008, 19:10:24
nulitatile la putere, sa va fie rusine. Am incurcat-o fratilor cu asemenea AGA. Treziti-va cetateni

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei