Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2008 - Anul XIII, nr. 161 (3842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Bucureşti, 10 iulie 2008

 

Stimată Doamnă,

Referitor la articolul dvs. publicat în Monitorul de Suceava din data de 03 iulie 2008, solicităm dreptul la replică şi dorim să facem următoarele precizări:

1. Prima Medical nu a contestat niciodată conexiunea dintre chiria spaţiului şi criteriile de performanţă a aparatului. Informaţia pe care dna directoare Ganea-Motan a furnizat-o presei este eronată.

Prima Medical a contestat cu totul altceva, anume faptul ca s-a restricţionat tipul de echipament, prin specificaţiile tehnice introduse în caietul de sarcini, doar la cele produse de două companii. Prin specificaţia tehnica iniţială, era permis practic doar un singur echipament. La o solicitare de clarificări din partea unuia dintre achizitorii caietului de sarcini, Spitalul Judeţean a modificat cele două caracteristici restrictive, permiţând încă unui model de echipament (al altui producător) să participe. Menţionăm că nici una din aceste cerinţe nu are o importanta covârşitoare în calitatea examinărilor de rezonanţă magnetică, ci sunt menite exclusiv eliminării unor potenţiali participanţi la licitaţie. Dacă prin caietul de sarcini s-ar fi cerut un echipament nou, de 1,5T şi cu anumite antene pentru diferite părţi ale corpului, aşa cum a afirmat domnia sa în conferinţa de presă, nimeni nu ar fi avut nimic de obiectat.

2. Dorim să precizăm că participarea la licitaţie a firmei noastre s-a făcut independent de asocierea cu Bethesda, în nume propriu iar dl. Dr. Puşcaşu nu este implicat în nici un fel, cu atât mai puţin în contestaţia pe care am făcut-o.

Referitor la afirmaţia pe care dna directoare a făcut-o în conferinţa de presă, echipamentul de rezonanţă magnetică instalat recent în cadrul clinicii Bethesda, ca urmare a asocierii firmelor noastre, este nou, de ultimă generaţie, 0,4T de tip "open" care are foarte multe avantaje faţă de unul clasic. Acest sistem conceput şi produs în Japonia este de înalta fiabilitate şi permite examinări de rutină în condiţiile unei calităţi a imaginii comparabilă cu cea a unui sistem clasic de 1,0 -1,5 T. Consumul de energie este de peste 10 ori mai mic în cazul sistemului de "open" iar riscul respingerii examinării de către pacient (claustrofobie) este mult redus. Costurile de service sunt de circa 10 ori mai mici în cazul sistemului "open".

Pentru orice alte nelămuriri ne puteţi contacta la sediul nostru.

Cu deosebită consideraţie,
Laura Dumitrescu, Director Executiv

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drept la replică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e trimis de
(11 iul 2008, 19:59:20
Asta e una din metodele dr. Motan de a incrca sa invinga concurenta si de a-si face imagine deosebit de favorabila, colportarea de zvonuri despre o adevarata miscare anti-progres ce s-ar porni impotriva sa! Din pacate, este puternic ajutata de unii oameni din presa, carora le lipseste minima competenta de-a analiza adevarul spuselor dr. Doina Motan! Un manager bun la Spitalul de Urgenta Suceava este necesar, dar nu e cazul doamnei doctor, care din punct de vedere strict profesional este un medic foarte bun, dar are mari tare de comportament fata de pacienti!
2.   CONFIRMARE trimis de
(11 iul 2008, 21:39:47
SE CONFIRMA CA MOTANITA UMBLA CU CIOARA VOPSITA SI DUCE IN EROARE OPINIA PUBLICA SI AUTORITATILE.ASTEPTAM HOTARIREA COMISIEI SI O SA VEDEM CUM STAM CU LICITATIILE LA SPITALUL JUDETEAN SI CE SPUN CEI CE AR TREBUI SA CONTROLEZE SPITALUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei