Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Concurs organizat de Microsoft, la Universitatea Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Microsoft România organizează la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava finala concursului naţional „Imagine Cup 2008”. Faza finală a competiţiei aduce la Suceava zece echipe de elevi şi studenţi  care, cu ajutorul celor mai noi tehnologii Microsoft, trebuie să elaboreze o temă privind modul în care tehnologia poate contribui la un mediu înconjurător durabil.

Cele zece echipe finaliste sunt din Suceava, Cluj Napoca, Arad, Bistriţa, Alba Iulia şi Iaşi vor intra în etapa naţională finală a competiţiei, iar echipa câştigătoare va participa la faza internaţională a concursului, care va avea loc la Paris.

Competiţia finală va debuta mâine şi se va încheia pe 17 mai, când va fi făcută publică lista câştigătorilor.

Imagine Cup este una dintre cele mai populare competiţii internaţionale pentru pasionaţii de tehnologie, cu aproape 1300 de elevi şi studenţi înscrişi în 2008 în România.

Todi Pruteanu, reprezentantul Microsoft prezent la Suceava, a declarat că „În Suceava vom încheia secţiunea Software Design. Ţin să precizez faptul că infrastructura de aici, de la cămine şi până la laboratoare, este una dintre cele mai performante din ţară”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs organizat de Microsoft, la Universitatea Suceava.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Concurs organizat de Microsoft, la Universitatea Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(16 mai 2008, 11:13:11
Sa ma cac pe USV, universitate plina de spagari si idioti pe post de profesori. Nu inveti mare lucru in rahatul asta de universitate nici daca vrei, nimeni nu isi da interesul ca studentul sa priceapa ceva din porcariile predate, pe toti ii intereseaza ca ei sa isi scoata bani de masini si vilutze si desigur sa se distreze pe seama studentilor care nu pricep materia de **** care ne este predata. La prasit cu voi, gunoaielor!
1.1  RE: Mda trimis de
(16 mai 2008, 18:01:00
Ca sa pastram nivelul discutiei, iti transmit ca esti un dobitoc ...
2.   Aham trimis de
(16 mai 2008, 11:59:52
Asa e, infrastructura e performanta, dar materialul uman, vorbesc de cadre didactice, e la pamant. Familii, nepotisme, spagi, protejati. Tot neavenitul din oras sau din alte orase a ajuns cadru didactic aici. Degeaba ai facut conditii, daca nu ai oameni care sa invete studentii. Ca manager e bun Graur, dar ca om de catedra e sub orice critica si daca ar fi numai el asa, dar protejatii lui, generatia tanara de asistenti si lectori este de toata jena. Numai pile, relatii, politica, spaga si sex.
3.   Asa e peste tot trimis de
(16 mai 2008, 13:56:07
Sa nu credeti cumva ca situatia pe care o incriminati la universitatea suceava (desi e mult exagerata), e prezenta numai aici. In absolut toata tara, inclusiv la ditamai Alexandru Ioan Cuza din Iasi si la aia din Cluj si la alea din Bucuresti situatia este la fel daca nu chiar mai grava. Coruptia e raspandita pana in ultimul coltisor al fiecarei universitati din Romania. De aceea nu e nici una in primele 500 ale lumii. Asa ca, ori faci aici facultatea, ori la Iasi sau Bucuresti, tot aia. Conteaza ce stii tu sa faci, nu ce scrie pe diploma. Au trecut vremurile comuniste unde mai conta ca ai facut nu stiu unde. Acum tot ceea ce il intereseaza pe angajator e ceea ce stii sa faci ca sa il poti ajuta pe el sa castige mai multi bani cu tine angajat. ATAT! Ca scrie Iasi sau Suceava e zero barat pt el.
4.   Facultati trimis de
(16 mai 2008, 14:30:39
da, intr-adevar, in toata tara, pregatirea atit a elevilor cit si a studentilor lasa f.mult de dorit. Nu mai este absolut deloc interes pt. studiu. Pe cadrele didactice le intereseaza studentii, dar numeric, pt. a-si mentine posturile, iar studentii , asa cum sunt toti tinerii dezinteresati, vor sa termine o facultate cu orice pret, indiferent daca ramin cu ceva in cap sau nu. Oricum tot in Spania si Italia in constructii vor lucra. Si atunci ? ce este de facut ? al cui interes este mai mare ?
5.   USV trimis de
(16 mai 2008, 14:39:29
Sa zicem ca profesorii sunt niste incopententi dar sa nu dam la o parte si stundentii care nu-si dau niciun interes.Facultatea este facultativa, nu este obligatorie, dar multi vin impinsi de la spate de parinti si la facultate sunt inca dadaciti de catre acestia.Am terminat la Suceava si intr-adevar unii profesori nu isi dau interesul dar adevarul este ca si o multime de studenti nu stiu cand sa se distreze si cand sa invete, pentru ei facultatea e o continua distractie.Aici sta diferenta dintre noi si studentii din alte tari, ei stiu cand sa se distreze, iar cand e vorba de invatat acestia chiar invata.Spaga se da peste tot, e in natura romanului sa dea si sa ia spaga.
6.   Parere trimis de
(16 mai 2008, 15:41:44
Chiar daca unii arunca cu noroi, parerea multora dintre cei care se pricep cat de cat la ceva este ca venirea Microsoft la USV e o treaba extrem de importanta; la fel ca aducerea altor concursuri si firme mari la manifestari ale studentilor. Desigur, printre oamenii care trec prin facultati exista un procent de prostani pe care nu-i duce capul si care vor cu orice pret sa termine o facultate. Si atunci acestia incearca sa mituiasca profesorii. Oameni fiind, unii accepta si astfel imaginea pe ansamblu are mult de suferit. Personal le recomand celor pe care nu-i duce mintea sa stea la sapa si la coada vacii si sa-si vada de treburile lor. Sau, desigur, pot sa mearga oriunde vad cu ochii si pot sa desfasoare orice activitati se pricep, mai ales cele de pe urma carora se intorc acasa cu curse aeriene speciale, insotiti de politisti ... si astfel apar la stiri la televizor. Lasati-i in pace pe cei care vor sa invete si nu aruncati cu noroi ca se alege praful de tara asta in cativa ani asa.
7.   Sa fim seriosi trimis de
(16 mai 2008, 16:19:09
Sa fim seriosi cine are de invatat, invata oriunde. Cei care cred despre profi ca sunt fara valoare inseamna ca nu au dat suficient pe la scoala sa vada realitatea. Sunt studenta USV si daca vrei sa inveti cu adevarat profii se bucura si te ajuta cu materiale suplimentare sau orice crezi ca e nevoie. Din partea lor ai tot suportul atat timp cat te vad interesat. Singura mea parere de rau este ca Facultatea a ajuns sa fie invatamant de masa, ca apoi absolventii acestia de duzina sa ponegreasca numele acelora care au inchis ochii cand ei dadeau in balbaiala sau dadeau foaia goala la un examen. Genul asta de oameni ar trebui sa munceasca la camp nu sa faca o facultate. Cei care nu inteleg ce li se preda, sa se lase, ca oricum nu o sa ii ajute cu nimic drumul pana la USV

7.1  RE: Sa fim seriosi trimis de
(16 mai 2008, 21:56:12
Wake up Romania......spunea un fost presedinte american. Casca bine ochii sa vezi ce e la universitatea asta. Sot si sotie profesori, nora si fiu profesor, nepot si fin profesor....hai mai da-i in masa ca nu e chiar asa. Ramane acolo cine are pile. Ia si urmareste numai cati sefi de promotie au ramas asistenti la USV! iti spun eu ca nu-i numeri pe degetele de la o mana. E o fabrica de nepotisme si interese.
7.2  RE: Sa fim seriosi trimis de
(16 mai 2008, 22:05:12
Si ce daca sunt rude? du-te la iasi la cuza sau la cluj sa vezi ca e la fel. numai ca cei de acolo se dau mari pe langa faptul ca sunt f. slabi ca profesori
8.   Mda trimis de
(16 mai 2008, 18:02:31
Depinde la ce facultate esti...mai sunt si unii care te ajuta dar majoritatea te baga in **** cu orice ocazie, vb in special de faculta de Inginerie Electrica, nu stiu cum o fi la restu. Desigur, mai sunt si profi de treaba dar majoritatea merita plutonul de executie.
9.   Marx trimis de
(16 mai 2008, 21:57:43
Mda ..........la fel e si la istorie-geografie. Un grup mare de spagari si de neamuri.
10.   La administratie publica e de belea trimis de
(16 mai 2008, 23:05:26
fara numar, fara numar

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei