Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Carrefour a premiat ieri câştigătorii concursului de desene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Carrefour România (Suceava) a premiat, ieri, 15 mai, câştigătorii concursului de desene pentru elevii talentaţi din clasele I-VIII, având ca temă Paştele. La concursul organizat de Carrefour pentru zona Suceava şi Botoşani au participat 24.960 de elevi, din 83 de şcoli.

Elevul Ciprian Ungureanu, clasa a IV-a B, Şcoala Generală Nr. 3 Suceava, a obţinut premiul I - o excursie de un week-end la Euro Disneyland – Paris, unde va putea merge împreună cu familia.

Premiul al II-lea a fost obţinut de Zarina Luchian, clasa a VII E, Şcoala Nr. 9 Suceava, care a primit din partea organizatorilor un pachet informatic (unitate, monitor, tastatură, mouse). Locul al treilea i-a revenit Dianei Iacob, din clasa a VI A, Şcoala „Miron Costin” Suceava. Diana a primit un DVD Player şi un MP3 Player. Premiul special (o cameră video) a fost obţinut de Florin Gabriel Burlacu, Şcoala cu clasele I-VIII Stroieşti.

O menţiune (clasele I-IV) – un DVD Player - a fost obţinută de Mihai Sabin Bejinari, clasa a III –a , Şcoala „Miron Costin”, iar cea de-a doua menţiune (clasele V-VIII) i-a revenit Ancuţei Straton, clasa a V-a A, Şcoala „Miron Costin”, care a primit o bicicletă.

Alţi zece elevi de la Suceava şi Botoşani au primit cupoane – magazin în valoare de 300 de lei.  

Ana Maria Ciocoiu - responsabil marketing Carrefour Suceava - a spus că în fiecare an Carrefour organizează pentru elevii talentaţi două concursuri de desene, de Paşte şi de Crăciun, unde se oferă premii consistente. „Am apelat şi la sprijinul inspectorilor şcolari suceveni, dar şi din Botoşani, pentru a alege cele mai bune desene, pentru că numărul participanţilor a fost foarte mare. Sperăm să se păstreze acelaşi interes pentru Carrefour şi pentru acţiunile iniţiate de noi şi pe viitor. Concursul de desene a ajuns la ediţia a XIII –a”, a mai completat Ciocoiu.

 

Concurs cu tradiţie la Carrefour

„Suntem mândri de faptul că am reuşit să transformăm acest concurs într-o manifestare tradiţională şi să fim o dată în plus alături de toţi aceşti copii talentaţi, la această ediţie şi în Suceava. Carrefour, prin miile de premii pe care le oferă cu sprijinul partenerilor săi, îşi propune să-i încurajeze pe cei mici, cărora le mulţumim că ne-au împodobit magazinele cu superbele lor desene în perioada Paştelui, precum şi în luna mai”, a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carrefour a premiat ieri câştigătorii concursului de desene.
 Vizualizări articol: 1707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Carrefour a premiat ieri câştigătorii concursului de desene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Io trimis de
(16 mai 2008, 15:56:29
o abureala si o vrajeala mare impanata cu incorectitudini & subiectivism
2.   Exact trimis de
(16 mai 2008, 16:25:52
Exact! Au dat premiile tot copiilor lor...
3.   Concurs trimis de
(16 mai 2008, 19:02:12
macar daca ,restul copiilor le dadea cate o cutie de culori caci cam o cutie de carulori sau dus ,si pentru ce ca sa arate cat de asteptati au fost?
4.   Concurs??? trimis de
(16 mai 2008, 20:34:13
asta a fost reclama nu concurs...pacat de copilasi ca au pus suflet si si au facut sperante!!
5.   Bolec de doi lei trimis de
(16 mai 2008, 23:09:40
desene animate e acest hipermarket
6.   Ciobanu tot cioban ramane trimis de
(16 mai 2008, 23:38:10
da ceati vrea wa ciobanilor...vedeti dc sunteti de la tara...acolo la voi la chiosc nu se obisnuieste.......e concurs au castigat cativa...asta e ..voi ceati vrea numai pomana......la bazar cu voi k acolo va simtiti voi bine .Intr-un centru comercial frumos si modern mai greu..nu va prea descurcati....al draq ciobani
7.   Prostiti copii dar nu si pe noi.. trimis de
(17 mai 2008, 10:25:10
e adevarat,ca tot pe interese s-a castigat concursul.....oare la celelate s-a uitat cineva...rusine..
8.   RUSINE trimis de
(18 mai 2008, 18:21:21
Pacaleala pt copii.pt ce i-au pus sa faca desene -pt a-i castiga pe parinti clienti? Puteau sa dea cate ceva la fiecare participant pt ca fiecare si-au pus speranta in a castiga.Rusine pt felul de a folosi copii in interesul afacerii lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei