Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Crimă Organizată

Au cumpărat maşini cu mii de euro falsificaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din judeţul Suceava au fost arestaţi, ieri, de către Judecătoria Fălticeni, după ce au cumpărat două autoturisme cu bancnote euro falsificate şi au încercat să plaseze valută contrafăcută la mai multe societăţi comerciale din judeţ, dar şi din Bacău şi Maramureş.

Cei doi indivizi erau monitorizaţi de mai multă vreme de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava. Din informaţiile noastre, respectivii indivizi au intrat în vizorul structurilor de combatere a crimei organizate după ce au achiziţionat două maşini, oferind un alt autoturism la schimb şi suma de 4400 de euro falşi.

Cei doi, Dumitru I. (45 de ani) şi Ilie U. (34 de ani), împreună cu un amic de-al lor, Gheorghe-Ovidiu B. (34 de ani), au fost prinşi, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce-au plasat la diferiţi agenţi comerciali de pe raza localităţii Moisei, judeţul Maramureş, mai multe bancnote contrafăcute din cupiura de 100 de euro.

În momentul în care au fost reţinuţi, poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate au reuşit să recupereze patru dintre bancnotele contrafăcute plasate cu puţin timp înainte. Totodată, asupra sucevenilor au fost găsite alte patru bancnote contrafăcute din aceeaşi cupiură de 100 de euro, precum şi o importantă sumă în lei, provenită din tranzacţiile ilicite cu monedă falsă derulate înaintea reţinerii lor.

Interesant este faptul că cei trei aveau asupra lor şi documente de identitate falsificate.

„În urma verificării persoanelor reţinute, s-a constatat că două dintre acestea au antecedente penale şi sunt cunoscute pentru săvârşirea de infracţiuni grave din sfera crimei organizate atât de poliţia naţională, cât şi de poliţia internaţională”, se precizează într-un comunicat al structurilor de combatere a crimei organizate din Maramureş.

Cei trei indivizi reţinuţi au fost preluaţi de poliţiştii BCCO Suceava, doi dintre ei fiind arestaţi preventiv în cursul zilei de ieri, pentru deţinere şi punere în circulaţie de bancnote contrafăcute, înşelăciune şi deţinerea de documente de identitate false.

Din informaţiile noastre, lista indivizilor care vor fi puşi sub acuzare în acest dosar va cuprinde şi alte nume, gruparea infracţională fiind mult mai mare.

Vineri şi sâmbătă, poliţiştii BCCO Suceava au făcut nu mai puţin de 9 percheziţii domiciliare în acest caz, fiind indisponibilizate mai multe bunuri, printre care şi cele două autoturisme cumpărate cu euro falşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au cumpărat maşini cu mii de euro falsificaţi.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Au cumpărat maşini cu mii de euro falsificaţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lauda de sine nu miroase a bine trimis de
(12 mai 2008, 13:01:12
In conclizie i-au prins cei de la MM. Bravo lor ca ai nostri doar cu munca altora se lauda
2.   O intrebare trimis de
(12 mai 2008, 14:12:36
Gheorghe-Ovidiu B. este cumva Macrina?
2.1  RE: O intrebare trimis de
(12 mai 2008, 14:39:12
da si celalalt FALCONETE poza a doua.
3.   ......... trimis de
(12 mai 2008, 14:27:58
DRAGA REDACTIE...SUNT SECRETE NUMELE ACESTOR INFRACTORI?????CE ASCUNDETI IN AFARA DE INCOMPETENTA...NISTE INFRACTORI,JEGURI ALE SOCIETATII????RUSINE!!!!
4.   Epurasu trimis de
(12 mai 2008, 21:01:29
isteti baietii.... dar "ulciorul nu merge de multe ori....." ma bucur ca iau prins cu mata-n sac. acum nu mai au ce sa comenteze.. ca-s la prima abatere etc. O sa le mai iese figurile din cap si fitele alea de liceean cu masina lu tata!! Si pentru Q8:

Bine zis! de ce pana mea nu le da-ti numele ca oricum stie toata lumea cine-s!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei