Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Rădăuţi vinde terenurile de sub garaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarii de garaje construite cu autorizaţie de construcţie pot cumpăra terenurile de sub garaje, în baza unei cereri la care anexează şi copia după autorizaţie.

Preţurile de vânzare ale acestor terenuri au fost stabilite de un evaluator şi însuşite de Consiliul Local Rădăuţi în şedinţa ordinară din luna aprilie.

Aceste preţuri diferă în funcţie de zonă: 45 euro/mp în zona A (0), 36 euro/mp în zona B (I), 30 euro/mp în zona C (II) şi 25 euro/mp în zona D (III), la care se adaugă TVA. Astfel, pentru o suprafaţă de 18 mp, un proprietar de garaj va avea de plătit o sumă cuprinsă între 2.900 lei pentru zona A (0) şi 1.665 lei pentru zona D (III).

La cererea consilierilor, executivul va prezenta aleşilor lista cu solicitanţii îndreptăţiţi să cumpere terenurile de sub garaje, terenuri aparţinând domeniului privat al municipiului Rădăuţi.

 

Precizări importante

„Nu vor putea cumpăra terenurile de sub garaje decât proprietarii de garaje care deţin autorizaţie de construire. Aceia dintre proprietari care nu au banii necesari sau nu doresc să cumpere vor plăti în continuare chirie la Primărie. Facem aceste precizări deoarece în ultimele zile s-au prezentat mai multe persoane la Primărie, alertate şi îngrijorate de zvonul că oricine poate cumpăra terenul de sub garaj, iar proprietarul construcţiei va trebui să plătească chirie în altă parte sau să-şi dărâme construcţia, pentru a elibera terenul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mirela Rusu, într-o conferinţă de presă.

Primăria Rădăuţi a depistat pe parcurs proprietari de garaje care şi-au ridicat construcţia în anii în care nu existau prevederi legale în acest sens.

Dacă totuşi mai există cazuri de proprietari de garaje ridicate fără autorizaţie de construire, aceştia vor trebui mai întâi să intre în legalitate în ceea ce priveşte autorizarea construcţiei şi abia apoi vor putea solicita cumpărarea terenurilor, a mai arătat purtătorul de cuvânt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Rădăuţi vinde terenurile de sub garaje.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Primăria Rădăuţi vinde terenurile de sub garaje4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frunzulica trimis de
(13 mai 2008, 09:47:49
inca un banut pentru tov. frunza si gasca lui .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei