Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Primarul Vasile Tofan solicită E.ON GAZ extinderea reţelei în Ţarna Mare, Şoldăneşti şi Grădini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, candidat PD-L pentru un nou mandat, a declarat că a întocmit documentaţia prin care solicită E.ON GAZ să dezvolte investiţii în noi reţele de distribuţie din localitate.

Tofan a arătat că aceste investiţii trebuie să fie realizate în cartierele Ţarna Mare, Şoldăneşti şi Grădini, care nu au reţele de distribuţie a gazelor naturale pe motiv că potenţialii consumatori nu pot să suporte financiar investiţii de acest gen.

Potrivit spuselor primarului Tofan, municipiul Fălticeni are o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de 72 km care alimentează toate blocurile de locuinţe şi o parte importantă din locuinţele proprietate personală din zona centrală şi mediană a localităţii.

Vasile Tofan a mai precizat că, în general, reţeaua de distribuţie s-a extins la gospodăriile personale prin aportul financiar propriu al cetăţenilor şi că în ultimii ani s-a constatat o tendinţă generală de construire masivă în intravilanul localităţii.

„De noile reţele cu lungimea totală estimată la 10 km vor beneficia peste 600 de gospodării plus o rezervă de aproape 350 de amplasamente. Şi trebuie spus că programul de extindere a reţelei de gaz metan completează alte două proiecte de infrastructură pentru care s-a obţinut deja finanţare din fonduri europene nerambursabile”, a declarat primarul din Fălticeni.

 

6 milioane de euro pentru modernizarea străzilor

Pe de altă parte, Tofan a arătat că municipiul Fălticeni este prima unitate administrativ-teritorială din judeţ căreia i s-a aprobat cererea de finanţare în valoare de aproape 6 milioane de euro pentru reabilitarea şi modernizare reţelei de străzi.

Străzile care vor fi complet modernizate sunt Botoşanilor, Pleşeşti-Gane, Republicii, Armatei, Tudor Vladimirescu, Ion Creangă, Mihail Sadoveanu, Caporal Popescu, Dumbrava Minunată, Buciumeni, Mihai Eminescu, Plutonier Ghiniţă şi Plugari.

Al doilea proiect, aflat deja în derulare, prevede realizarea documentaţiei pentru reabilitarea şi extinderea canalizării pe o lungime de peste 50 km în Ţarna Mare, Oprişeni, Grădini şi Sucevei-Versant Nordic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Vasile Tofan solicită E.ON GAZ extinderea reţelei în Ţarna Mare, Şoldăneşti şi Grădini.
 Vizualizări articol: 1026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Vasile Tofan solicită E.ON GAZ extinderea reţelei în Ţarna Mare, Şoldăneşti şi Grădini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI CU RABDARE!!!! trimis de
(29 mar 2008, 23:13:05
MAI SUNT ZONE PE LANGA SUCEAVA CARE NU AU ,LASA TARNA MARE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei