Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din această lună

Facturile E.ON Gaz Distribuţie pot fi achitate la BRD şi ING Bank

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând din această lună, facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de verificare şi revizie a instalaţiilor interioare de gaze naturale efectuate de către E.ON Gaz Distribuţie au codul de bare, ceea ce permite utilizarea unor mijloace alternative la plată prin casierii.

Toţi clienţii E.ON Gaz Distribuţie pot să-şi plătească facturile pentru serviciile de verificare şi revizie a instalaţiilor interioare de gaze naturale la BRD – Groupe Société Générale şi ING Bank, la fel ca în cazul facturilor emise de E.ON Gaz România reprezentând contravaloarea gazelor naturale consumate.

La plata facturilor prin intermediul celor două bănci este necesară prezentarea facturii cu cod de bare, precum şi a codului numeric personal.

Pentru efectuarea plăţii facturilor de gaze naturale prin intermediul BRD şi ING Bank, clienţilor E.ON Gaz Distribuţie nu li se percep comisioane.

„Serviciile prestate de către E.ON Gaz România şi E.ON Gaz Distribuţie sunt facturate separat încă din luna octombrie 2007, ulterior separării activităţilor de furnizare şi distribuţie a gazelor naturale. Astfel, E.ON Gaz România facturează contravaloarea gazelor naturale consumate, iar E.ON Gaz Distribuţie facturează serviciile direct prestate consumatorilor: reviziile şi verificările la instalaţiile interioare de gaze naturale. O dată la doi ani, fiecare consumator beneficiază de verificarea instalaţiei de utilizare a gazelor naturale precum şi de revizia instalaţiei, o dată la zece ani. Aceste verificări şi revizii sunt obligatorii, scopul fiind sporirea siguranţei în utilizarea gazelor naturale”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz Distribuţie S.A., Adela Boţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facturile E.ON Gaz Distribuţie pot fi achitate la BRD şi ING Bank.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facturile E.ON Gaz Distribuţie pot fi achitate la BRD şi ING Bank0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plata facturi ING Self Bank trimis de
(29 mar 2008, 11:15:14
Cel mai bine e sa ai card ing si poti efectua plati la orice ora (si chiar de acasa daca ai Home Bank - costa 3 ron/luna ) fara sa ai contact cu nici o fata obosita , nervoasa sau aflata in alte stari emotionale negative.... In Self bank poti sa-ti depui /retragi bani din cont si sa faci orice plata , comision 0 la plati deoarece majoritatea furnizorilor de servicii au cont la ing (toate firmele de telefonie , e-on moldova, e-on gaz , rds (telefonie,internet,digitv) etc.
1.1  RE: Plata facturi ING Self Bank trimis de
(29 mar 2008, 12:47:22
ING?

Mai jos scrie ca este interzisa postarea de reclame dar se pare ca tu ai scapat.

Sa vedem daca scap si eu: daca ai un card Visa Electrol Global la BT (care nu are comision de emitere, de administrare) poti plati facturile la telefoane, avon direct la bancomat la orice ora fara comision, retragi numerar de la bancomatele Bt fara nici un comision, iar daca iti faci Internet banking platesti 2.5ron/luna.

Si in plus poti face operatiuni la orice agentie Bt din tara nu ca in cazutl ING unde trebuie sa mergi la Sucursala/Agentia unde ai deschis contul.

Ai uitat sa spui ca in cazul in care ridici numerar de la bancomatele ING cu cardul ING platesti comision de ridicare, plus ca ai si comision de administrare a contului.

2.   Pentru CINEVA trimis de
(29 mar 2008, 17:02:19
Cine ti-a spus tie prostiile ca la ing trebuie sa faci operatiuni numai la sucursala la care ai deschis contul ? Eu am card ing si ma duc in orice self bank si fac ce vreau la orice ora . La ING , in caz nu stii , in self bank ai doua masini la care operezi : una este un bancomat la care poti depune/retrage bani din cont iar la cealalta poti sa faci plati ordine de plata , binenteles tot cu ajutorul cardului . Poti sa faci ordine de plata catre orice furnizor de servicii sau ce vrei tu indiferent la ce banca au deschis contul , preferabil este sa aiba tot cont la ing pentru ca este comision 0 . Asa ca de exemplu oriflame are cont la ing si de cind s-a deschis ing self bank la bancpost nu mai sunt cozi la plata facturilor oriflame. Comisionul de ridicare numerar este de 0.2 % , cum este la majoritatea bancilor. Mie imi place la ing deoarece cu am mai spus pot sa-mi fac TOATE operatiunile singur la orice ora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei