Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2008 - Anul XIII, nr. 39 (3720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Şedinţe cu directorii de şcoli, pentru vacantarea catedrelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Şcolar Suceava organizează, începând de luni, o serie de şedinţe cu toţi directorii de şcoli din judeţ. Scopul şedinţelor este vacantarea posturilor pentru anul şcolar viitor, constituirea catedrelor şi încadrarea profesorilor.

Şedinţele vor debuta luni, 18 februarie 2008, la Şcoala Generală nr. 4 din Rădăuţi, iar la întâlnire vor participa directorii de şcoli din Rădăuţi, Milişăuţi, Vicovu de Sus şi Bivolărie.

Pe 19 februarie, tot la Şcoala Generală nr. 4 din Rădăuţi va avea loc o a doua şedinţă cu directorii unităţilor de învăţământ din comunele din zona Rădăuţi, iar pe 20 februarie cu directorii din zona Siret.

Joi, 21 februarie, la Şcoala „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc va avea loc şedinţa cu directorii instituţiilor de învăţământ din municipiul şi zona Câmpulung Moldovenesc, iar vineri, pe 22 februarie, la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei se va organiza şedinţă cu directorii de şcoli din oraşul Broşteni şi din municipiul şi zona Vatra Dornei.

 

Peste 200 de directori aşteptaţi la şedinţe 

Întâlnirile cu directorii de şcoli vor fi reluate luni, 25 februarie, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, iar la discuţii sunt aşteptaţi directorii unităţilor de învăţământ din Dolhasca şi municipiul Fălticeni.

Pe 26 februarie, tot la Colegiul „Mihai Băcescu” vor avea loc şedinţele cu directorii de şcoli din comunele limitrofe oraşului Fălticeni. O zi mai târziu, directorii de şcoli din oraşele şi zonele Frasin, Solca şi Gura Humorului vor avea şedinţă la Şcoala Generală nr. 3 din Gura Humorului.

Pe 28 februarie 2008 şedinţele de vacantare a posturilor se vor ţine la Colegiul Tehnci „Petru Muşat” din Suceava, iar la întâlniri sunt aşteptaţi directorii tuturor instituţiilor de învăţământ din municipiul Suceava.

Şedinţele cu directorii se vor încheia pe 29 februarie, iar ultima întâlnire cu şefii de şcoli se va ţine la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”. La şedinţă vor participa directorii din oraşele Liteni, Cajvana şi Salcea.

La şedinţe sunt aşteptaţi să participe directorii din cele 229 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică din judeţ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţe cu directorii de şcoli, pentru vacantarea catedrelor.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şedinţe cu directorii de şcoli, pentru vacantarea catedrelor4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INFLATIE DE PREAVIZE trimis de
(17 feb 2008, 10:31:31
Inspectoratul Scolar Judetean Suceava ,din informatiile date pe post anunta ca in perioada desfasurarii sedintelor anuntate v-a cheltui din sponsorizare si contributia proprie a gospodarilor institutiei ,importante cantitai de cafea ,nechezolata si nenechezolata pentru nechezatul sau mai bine zis topaitul hergheliei. . Laptele este din belsug, asa ca firmele de catering sa treaca la traba fiindca acesti directori sunt pusi pe ...treaba. Scantei vor iesi la fumoare si nunumai .. Se va propune depasirea planului la tot ce vor ei numai la educatie nu. Nici ANL -ul nu a putut construi int-un ritm asa dracesc locuinte pentru directori ..si nunumai cum a construit
1.1  RE: INFLATIE DE PREAVIZE trimis de
(18 feb 2008, 10:48:42
daca tot iti permiti sa faci comentarii despre educatie invata mai intai sa folosesti cratima,iar daca nu stii ,mai bine lasa-te de sportul asta.VA CHELTUI,este forma verbului a cheltui,folosit pentru persoana a doua nr.singular,la timpul viitor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi... Citeşte