Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

CJ Suceava pregăteşte strategia de dezvoltare economică a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat că în perioada imediat următoare, instituţia pe care o conduce va finaliza strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului.

Mîrza a precizat că printre priorităţile administraţiei judeţene pentru următorii ani va fi modernizarea infrastructurii rutiere, dar şi promovarea şi dezvoltarea turismului.

În ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii rutiere, Gavril Mîrza a arătat că CJ Suceava a pregătit deja 34 de proiecte în vederea accesării de fonduri europene pentru reabilitarea mai multor drumuri judeţene. El a explicat că, până în momentul de faţă, opt din aceste proiecte au fost depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională pentru a fi finanţate.

„Vom continua să depunem şi celelalte proiecte, astfel încât să încercăm să atragem cât mai multe fonduri pentru modernizarea drumurilor. Şi aceasta deoarece vrem ca reţeaua de drumuri judeţene şi de drumuri comunale să se dezvolte şi să fie modernizată în perioada imediat următoare”, a declarat şeful administraţiei judeţene sucevene.

Mîrza a mai spus că modernizarea drumurilor din judeţ va contribui, direct, şi la dezvoltarea turismului sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava pregăteşte strategia de dezvoltare economică a judeţului.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava pregăteşte strategia de dezvoltare economică a judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 6 feb 2008, 14:09:02
mai tot timpul inainte de alegeri toti fac si dreg .Dupa ce sant alesi uita de promisiuni, ca astea sunt pe agenda de zi cu zi, hoti si banditi ce sunteti .pana acuma de ce nu a-ti facut hotilor,nu ati fost in stare sa repari 100m. de carosabil la scheia .santeti niste magari si va aparati interesele voastre si atata.prosti or fi cei care vor merge la votare.Sa stati si sa va alegeti voi intre voi cum aleg ciobanii oile toamna.luavar dracu de nesimtiti si fara pic de rusine.Ma intreb oare cine o sa puie tara aceasta pe un fagas bun ,,,,,si cand >>???????
2.   Quo vadis? trimis de
( 6 feb 2008, 17:56:01
Din ,, Suceava -utilitati si mediu ''ce s-a facut?

Promisiuni preelectorale!Unde esti Caragiale ?

Cand vom vedea si noi (astia mici)un raport al CJ,PRIMARIE?
3.   Obiectul de activitate al cj trimis de
( 6 feb 2008, 18:56:26
dl. mirza uimeste din nou opinia publica tiparind in ziar obiectul de activitate al cj! asta, probabil, pentru a raspunde tuturor celor care cred ca de 10 ani se ocupa numai de trasul sforilor si de afacerile personale. vedeti, domnilor, dl. presedinte munceste!! nu mai umblati cu acuzatii nefondate! unde ar fi ajuns judetul asta fara domia sa?
4.   Cand ziceti ca se va intampla ? trimis de
( 6 feb 2008, 20:32:03
De cand este la conducerea Consiliului Judetean Suceava domnul M�rza, nu am vazut nimic facut in acest judet. Drumurile-vai de mama lor, turismul- asa cum se pricep si se straduiesc ospitalierii locuitori ai acestor meleaguri, posibilitati de dezvoltare economica la nivelul judetului-inexitente, presiuni si amenintari la adresa oamenilor politici din alte formatiuni politice-cat incape, batut cu pumnul in piept si declaratii utopice de genul "CJ pregateste strategia de dezvoltare a judetului" la infinit. Dar.... speranta moare ultima.
5.   Dreptate si adevar trimis de
( 7 feb 2008, 09:38:22
Domnilor , santeti toti niste corupti in aceasta primarie , si pana nu scapam de voi nu va fi de bine cu SUCEAVA , nesimtiti ce santeti , va aflati in rahat pana peste cap , cretinilor...................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei