Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2007 - Anul XII, nr. 301 (3670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Deszăpezire

Străzile Câmpulungului nemulţumesc din nou şoferii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După 24 de ore de ninsoare abundentă, stratul de zăpadă a depăşit 15 cm grosime chiar şi în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar şoferii spun că circulaţia rutieră a fost la limita imposibilului vineri dimineaţă.

Primarul Gabriel Constantin Şerban a declarat, la conferinţa de presă săptămânală, că încă din zorii zilei au început să îi telefoneze localnici furioşi şi că la scurt timp chiar şi Poliţia Rutieră a solicitat telefonic insistent să se ia măsuri pentru o deszăpezire mai eficientă.

Pentru că de foarte puţin timp ascultase o prezentare încurajatoare a situaţiei pregătirilor pentru deszăpezire, făcută în faţa Consiliului Local de către viceprimarul Ovidiu Tudorici, primarului nu i-a venit să creadă că situaţia ar putea fi atât de neplăcută pe străzi şi a plecat în control pe teren.

„Am constatat că oamenii aveau dreptate. Nu s-a ieşit la timp cu tehnica de deszăpezire şi lucrurile stăteau foarte prost pe străzi. Asta înseamnă că nici prestatorul de serviciu, firma Florconstruct, nu şi-a îndeplinit atribuţiile, dar nici comisia care trebuia să supravegheze acest lucru, coordonată de viceprimar, nu a făcut ce trebuia. Sunt nemulţumit şi voi aduce situaţia în discuţia Consiliului Local, pentru a vedea ce măsuri drastice să luăm”, ne-a spus primarul Şerban.

De cealaltă parte, viceprimarul spune că s-a lucrat la deszăpezire conform procedurilor aprobate deja de consilierii locali şi că s-a intervenit chiar eficient.

S-a lucrat cu două utilaje la deszăpezire şi cu două maşini pentru împrăştierea materialului antiderapant, încă din cursul nopţii.

La ora 8,30 s-au făcut deja două curse, deşi e vorba de intervenţie pe 26 km numai pentru drumul principal.

„Pe ninsoare nici nu se putea tehnic interveni cu plugul, înainte ca zăpada să aibă 5 cm grosime, pentru că este ineficient. Am fost personal în urma utilajelor, consider că s-a lucrat bine”, a spus viceprimarul Ovidiu Tudorici.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Câmpulungului nemulţumesc din nou şoferii.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Străzile Câmpulungului nemulţumesc din nou şoferii4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iarna trimis de
(15 dec 2007, 13:42:02
Nu e nici o problema, ca locuitorii Cmpulungului sunt caliti si suporta orice situati e,fie pe strada fie in casa. Ce se aude in legatura cu incalzirea apartamentelor?Centr ala e frumoasa dar pe cine incalzeste? Oare la ce s-au investit atatia bani cand situatia este aceeasi de 4 ani ADICA NU ESTE CALDURA.Premierul cunoaste situatiA? La ce s-a deplasat pana aici? Ce a inaugurat? A de fapt scopul lui a fost sa mute statuia.Oare a cui trebuie plantata acolo si nu incapea?
2.   TUDORICI trimis de
(15 dec 2007, 15:20:20
domnul vice ar trebui sa-si dea demisia din functie. mai bine s-ar ocupa de BASARABIA VIN, k ar fi mai bine ptr campulungeni. domnule vice ati facut in asa fel incat, Clungul a juns cea mai de **** asezare urbana.
3.   Oras de rahat trimis de
(15 dec 2007, 18:12:59
primarul si vicele mai bine in primavara sar duce la stana la vara ca daca vreau eu am un unches care ar vrea sa ii iea ca ciobani profesionisti

4.   Rusine trimis de
(15 dec 2007, 20:08:54
Mi-am pus mari sperante in acest primar ,iar dezamagirea a fost si ea mare.E chiar atit de greu sa ne gasim un om care sa fie capabil sa faca ceva pentru urbie? Cred ca a fost cea mai slaba prestatie din mandatele de dupa revolutie.A ,nu chiar a fost si Piticar.Avem ce meritam parca se spune,poate ne mai luminam pina la alegeri.Rabdare si tutun pina atunci.
5.   Toteu trimis de
(16 dec 2007, 08:55:54
ar trebui sa ne mutam in humor nu ati vazut ce afacut flutur pentru ei ce au facut bodea si celalalt au baut si siau facut afaceri pentru ei
6.   Dezastru trimis de
(17 dec 2007, 19:31:13
DUPA CE S-A ASFALTAT SI MAI ALES DUPA CE A SI NINS CAND INTRI PE UNELE STRAZI AI SANSA SA RAMAI FARA TOBA DE ESAPAMENT SAU SA-TI SPARGI BAIA DE ULEI. RUSINE DOMNILOR DE LA PRIMARIA CAMPULUNG. CE SA MAI SPUN, NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC. A-TI DISTRUS ORASUL. RUSINE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de iarnă 4 porţii - 100 minute400g afumătură(şuncă, bacon, cârnaţi)1 ţelină mare1 sfeclă mare1 gulie mare100g fasole verde1 ardei gras roşu1 ardei iute2 morcovi100g linte verde100g paste scurte - tăiţei4 cartofi1... Citeşte