Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2007 - Anul XII, nr. 301 (3670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu pâra la Poliţie

Reclamat pentru că asculta colinde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A uitat de spiritul Crăciunului. Joi seară, un bărbat din localitatea Marginea s-a supărat rău de tot pe vecinul său şi fără să stea prea mult pe gânduri a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 pentru a chema Poliţia în ajutor.

Ce a stârnit, de fapt, această mânie? Muzica pe care vecinul o asculta la casetofon. Dacă vă gândiţi că ar fi vorba de ceva manele sau rock, vă înşelaţi. Din boxele montate în curte se auzeau colinde.

Şi pentru că orice reclamaţie trebuie verificată, la faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii. Aceştia au constatat că, într-adevăr cel reclamat asculta colinde, numai că volumul era unul rezonabil şi, în plus, nu era depăşită nici ora limită prevăzută de lege pentru a fi încadrat la tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Invitat la sediul Poliţiei din Marginea pentru a depune plângere, vecinul supărat a refuzat. Cel puţin până ieri după-amiază.

Motivul real al acestei sesizări hilare pare a avea rădăcini mai vechi şi este legat de un conflict care există între cele două părţi, iar colindele s-au dovedit doar un pretext pentru un nou episod al războiului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamat pentru că asculta colinde.
 Vizualizări articol: 2061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reclamat pentru că asculta colinde5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce vecin trimis de
(15 dec 2007, 12:34:51
oare vecinul ala nu simte k se apropie sarbatorile craciunului.e chiar asa de prost.el nu asculta colinzi?ce o avea cu el dar cu colonzile ce are?

2.   Pacatosul trimis de
(15 dec 2007, 13:04:52
pai este un penticostal inputit
2.1  RE: Pacatosul trimis de
(16 dec 2007, 12:22:34
PENISCOSTAL POATE HY HY!!
3.   Si noi asculta dar nu deranjam vecinii! trimis de
(15 dec 2007, 15:54:28
Inteleg spiritul Craciunului, dar nu inteleg de ce nu se asculta incet pentru sine, de ce trebuie sa auda si altii, poate mie nu-mi plac colindele si vreu sa ascult manele sau simfonica, spre ex.?! In strainatate, nu se intimpla asa ceva ca la nunta la noi, unde trebuie sa stie tot satul. Unde-i civilizatia ,unde-i bunul simt, de ce considerati ca e normal sa-l deranjez pe celalalt care, poate, n-are chef de colinde, ci vrea populara,etc?! In ceea ce ne priveste, ascultam si noi la toate aparatele, dar nu ne deranjam vecinii.
4.   Pocaitu trimis de
(15 dec 2007, 18:41:23
baaa parerea mea .............sigur era pocait laughing
5.   O FI POCAIT!!! trimis de
(15 dec 2007, 22:23:12
SI POCAITI NU CRED CA AR AVEA CEVA CU COLINDELE...CRED CA ARE CEVA LA CAP...
6.   Prostia prostiilor trimis de
(16 dec 2007, 00:11:49
cred ca atata a mai ramas pe lumeaasta ca si politia sa ia masuri impotriva colinzilor ca stiind in Marginea marea majoritate a populatiei sant sectanti si la acestia nu le convine sa auda colinzila care se aduna chiar prefectull de judet Orest Onofrei care este penticostal si care sa ridicat cu vanzarea de conserve de carne care le primea ca ajutoare facand adevarat depozit acasa la parintii sai in satul nou peste apa toti care cititi acest paragraf sa nu credeti ca este fals pentru ca eu sant tot din Marginea si la mine in sat stiu ce se intampla
7.   Nici mie nu imi plac colindele si asta inseamna .. trimis de
(16 dec 2007, 12:19:53
Ca am o problema psihica?E o chestie de gust....La fel cum nu cred in SPIRITUL CRACIUNULUI...un termen scos de americani...Cred in NASTEREA DOMNULUI,ca trebuie sa ne bucuram de asta in fiecare an...dar nu imi plac colindele...care-i problema?Da,era firesc ca acel vecin sa asculte numai pentru sine colindele...Sunt ortodox,merg la biserica...Si mai stiu o multime de oameni care nici nu vor sa auda de colinde...S-au plans ,pe buna dreptate ca s-au ,,manelizat,,colinde le...
8.   Eu cred ca e un conflict vechi trimis de
(16 dec 2007, 12:22:50
Dintre ortodocsi si sectanti(nu pocaiti,ca aia nu au nici o treaba cu pocainta de pacate).
8.1  RE: Eu cred ca e un conflict vechi trimis de
(16 dec 2007, 14:35:02
ortodocsii ar trebui sa fie sa fie pilde...pt. restul ca doar de aia se cheama "credinta dreapta",nu inteleg in contextul de fata de ce acei "ultraortodocsi" se deranjeaza de si sarbatori fericite.sa zicem pocaiti caci si ei ca ortodocsi tot pocaiti pot fi numiti in adevaratul sens al cuvintului.Dar ce-mi bat aici tastatura degeaba ca imediat o sara unul sau altul cu tot felul de injurii ori la nivelul asta de gindire cum vad aici pe forum nici c-o sa mai raspund,totusi sint si oameni cara au nivel de gindire civilizat pt. care am toata stima.O zi buna
9.   Colinde trimis de
(16 dec 2007, 16:26:50
Mai bine sa asculte colinde decat maneaua aia cu "eu sunt bomba nucleara!"
10.   Ganditi ... trimis de
(17 dec 2007, 00:49:18
Stau si rad ca prostul cand vad unde s'a ajuns de la un amarat de articol despre nush care asculta colinde si deranja pe altul. Ce treaba are asta cu "sectantii" si ortodoxismul nu stiu. Chiar daca sunt ortodox, nici mie nu imi place sa ascult colinde. Daca respectivul nu incalca legea ce treaba aveti cu el. E democratie fratilor!!! Esti vecin cu el si te deranjeaza ... pune'ti si asculta manele!!! treaba ta ... inchide geamul daca nu (in cazul de fatza era sigur inchis, la ce frig e afara). Sunt deplin de acord cu ce a zis YHVKJLVYJL. Daca mie imi zice preotul la slujba sa ma pocaiesc, nu inseamna ca trebuie sa ma duc la alt cult, e o chestie care ne priveste pe fiecare. Si mai documentati'va in DEX cand vorbiti despre sectanti. O secta e o grupare religioasa nerecunoscuta de lege si din cate stiu cultul penticostal, crestin dupa evanghelie, baptist, musulman, adventis, iudaic ... si altele sunt recunoscute de legea statului roman. Imi pare rau ca majoritatea comenturilor la articole

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de iarnă 4 porţii - 100 minute400g afumătură(şuncă, bacon, cârnaţi)1 ţelină mare1 sfeclă mare1 gulie mare100g fasole verde1 ardei gras roşu1 ardei iute2 morcovi100g linte verde100g paste scurte - tăiţei4 cartofi1... Citeşte