Google
Toyota Suceava
 
sâmbătă, 15 dec 2007 - Anul XII, nr. 301 (3670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5496 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0533 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Supă de iarnă

4 porţii - 100 minute
400g afumătură
(şuncă, bacon, cârnaţi)
1 ţelină mare
1 sfeclă mare
1 gulie mare
100g fasole verde
1 ardei gras roşu
1 ardei iute
2 morcovi
100g linte verde
100g paste scurte - tăiţei
4 cartofi
1 foaie de dafin
50g boabe de porumb
200ml vin roşu
200g caşcaval
1 lingură cimbru
± sare, piper

Se curăţă legumele, se spală şi se taie, după preferinţă, în cubuleţe, rondele, fâşii. Se taie afumătura în cubuleţe şi se pune la fiert, la foc potrivit, în puţină apă cu sare. După 30 de minute se adaugă legumele, foaia de dafin, sare şi piper. Se acoperă cu apă amestecată cu vin, Lichidul trebuie doar să acopere ingredientele. Se pune vasul acoperit la cuptor. Pastele se fierb, separat, în apă cu sare. Se scurg şi se adaugă în cratiţa din cuptor împreună cu porumbul şi dafinul. Se amestecă ingredientele şi se lasă vasul la cuptor până când acestea sunt bine fierte. Înainte de servire, se presară cu caşcaval ras şi cimbru uscat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supă de iarnă.
 Vizualizări articol: 1481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supă de iarnă0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de iarnă 4 porţii - 100 minute400g afumătură(şuncă, bacon, cârnaţi)1 ţelină mare1 sfeclă mare1 gulie mare100g fasole verde1 ardei gras roşu1 ardei iute2 morcovi100g linte verde100g paste scurte - tăiţei4 cartofi1... Citeşte