Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2007 - Anul XII, nr. 286 (3657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri structurale

„Bătaie” pe fondurile externe alocate Regiunii de Nord-Est

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, va avea în perioada următoare întâlniri cu primarii localităţilor urbane din judeţ pentru a stabili exact ce proiecte vor fi avansate spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional la nivelul Regiunii de Nord-Est.

Mîrza a declarat că întâlniri similare vor avea loc în fiecare judeţ component al regiunii, întrucât fondurile pe axa doi, care se referă la modernizarea infrastructurii, sunt limitate, iar solicitările sunt foarte numeroase.

„Sunt un portofoliu de proiecte pe total regiune pe axa doi de circa 500 de milioane de euro, iar adunat pe toate judeţele, plafonul pentru axa doi este de 143 de milioane de euro, şi atunci se pune problema cât revine fiecărui judeţ sau cum se împart aceşti bani pe judeţe sau ce modalitate să se găsească pentru a fi oarecum mulţumite toate judeţele şi localităţile care solicită finanţări pe această măsură. Pentru că măsura unu se numeşte dezvoltare urbană şi oraşele şi municipiile pot solicita fonduri pe această măsură, care are o alocare mai mare decât axa doi de 225 de milioane de euro. O să purtăm o discuţie fiecare preşedinte de Consiliu Judeţean, cu primarii oraşelor şi municipiilor, să ne stabilim ce proiecte promovăm, astfel ca să nu devină o luptă între toţi solicitanţii din Regiunea de Nord-Est care să nu ducă la nimic bun”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bătaie” pe fondurile externe alocate Regiunii de Nord-Est.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Bătaie” pe fondurile externe alocate Regiunii de Nord-Est0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole albă cu legume 4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei de usturoi100ml ulei1 linguriţă... Citeşte