Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reguli

Social-democraţii vor reguli ferme pentru TIR-uri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii din municipiul Suceava cer primăriei să adopte o serie de măsuri ce vizează TIR-urile care aprovizionează hypermarket-urile din oraş, mijloace de transport care îngreunează circulaţia şi produc disconfort locuitorilor.

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, solicită municipalităţii să oblige conducerile hypermarket-turilor să creeze depozite intermediare în afara municipiului, la care să aibă acces TIR-urile, iar aprovizionarea să se facă pe timp de noapte, numai cu mijloace auto de până la trei tone.

O altă măsură propusă de social democraţi este aceea ca hypermarket-urile să permită accesul pe timp de noapte a TIR-urilor în propriile parcări.

„Dat fiind numărul mare de hypermarket-uri şi suprafaţa mică a oraşului, s-a creat o supraaglomerare de mijloace de transport în special cu tonaj mare. Acestea aprovizionează spaţiile comerciale sus menţioante, iar pe timp de noapte ocupă toate spaţiile de parcare, începând cu şoselele de intrare în municipiu şi terminând cu spaţiile din faţa blocurilor fără să respecte nici cea mai mică regulă de ciculaţie. Se ocupă intersecţii, spre exemplu cea de pe Victoriei cu Bistriţa,  se ocupă străzi, parchează chiar lângă semnul de staţionare interzisă. Cartierele Obcine, George Enescu şi Iţcani sunt sufocate de TIR-uri în aşteptare, iar prezenţa lor în interiorul municipiului creează un total disconfort cetăţenilor, atât prin gazele de eşapament, cât şi prin poluarea fonică pe care o produc”, a spus Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii vor reguli ferme pentru TIR-uri.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Social-democraţii vor reguli ferme pentru TIR-uri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei