Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2008 - Anul XIII, nr. 87 (3768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Loţiunea tonică purifică şi hidratează tenul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Loţiunea tonică vine în completarea demachiantului, fiind un produs cosmetic bogat în substanţe purificatoare.

Loţiunea tonică ajută la eliminarea resturilor de machiaj şi a celulelor moarte, ca urmare a conţinutului său bogat în substanţe purificatoare. După demachiere şi tonifiere, nu vă mai rămâne decât să oferiţi tenului hidratarea necesară pentru ca acesta să fie mereu luminos şi sănătos.

 

Aplicare.

Loţiunea tonică se aplică pe faţă de cele mai multe ori cu ajutorul dischetelor din bumbac sau al unui tampon din vată - după ce în prealabil v-aţi demachiat - şi, bineînţeles, înainte de a folosi o cremă hidratantă. Aceasta poate fi utilizată atât dimineaţa, cât şi seara.

 

Tipuri de loţiuni.

Loţiunile sunt realizate în general pe bază de substanţe de origine vegetală: iris, hamei, trandafiri, limba-mielului, muşeţel, aloe vera, arbore de ceai, salvie, rozmarin etc.

Substanţele pe care loţiunile tonice le conţin sunt diferite şi deci le oferă acestora proprietăţi distincte.

Loţiunile trebuie alese la fel ca majoritatea produselor cosmetice, în funcţie de tipul de ten al fiecărei utilizatoare.

De exemplu, extractele de trandafir sau de ceai au proprietăţi tonifiante şi decongestionante, în timp ce aloe vera şi limba-mielului calmează şi catifelează tenul.

 

Curăţă şi hidratează tenul.

Chiar dacă ultimele generaţii de produse pentru demachiere apărute pe piaţă sunt considerate extrem de bune şi oferă tenului curăţirea de care are nevoie, loţiunea tonică nu ar trebui să lipsească din trusa de frumuseţe a nici unei doamne. Loţiunile îndepărtează şi cele mai mici urme de murdărie şi deci au o acţiune benefică asupra tenului, ajutându-l să fie mereu proaspăt, hidratat şi pregătit pentru aplicarea cremei de zi sau de noapte.

 

Recomandări.

Potrivit specialiştilor în produse cosmetice, este recomandat ca loţiunea tonică să se ţină la rece. De asemenea, pentru o eficienţă maximă sunt recomandate loţiunile în sticle cu pulverizator.

Atunci când vă cumpăraţi o loţiune, trebuie să ţineţi cont de tipul de ten pe care îl aveţi. Doamnele cu tenul uscat trebuie să evite loţiunile astringente, care conţin alcool şi usucă pielea. Ele trebuie să opteze pentru o loţiune cu proprietăţi hidratante, care conţine apă de trandafiri, apă din flori de portocal sau vitamina B5. Pentru tenul gras sunt indicate loţiunile care controlează excesul de sebum şi hidratează în acelaşi timp. Acestea sunt realizate în general pe bază de glicerină, conţin pudre minerale care absorb excesul de grăsime şi calmează porii.

Pentru doamnele trecute de prima tinereţe sunt recomandate loţiunile care acţionează precum o cremă şi care ajută la reducerea ridurilor, contribuind la creşterea nivelului de hidratare a pielii şi protejând împotriva radicalilor liberi din atmosferă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loţiunea tonică purifică şi hidratează tenul.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loţiunea tonică purifică şi hidratează tenul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei