Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economisiţi produsele cosmetice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prezent, mai mult ca niciodată, cremele şi loţiunile de curăţare afectează bugetul femeilor, din cauza preţurilor piperate pe care comercianţii le practică la produsele de îngrijire facială de calitate. Multe dintre aceste produse scumpe vin împreună cu promisiunea de a vă scăpa definitiv de riduri şi pete sau de a face tenul luminos. Numai că un produs costisitor nu este neapărat de o calitate excepţională, motiv pentru care trebuie să ştim unde putem face „economii” la produsele cosmetice şi unde merită să facem sacrificii financiare.

Cea mai bună metodă de a economisi produsele de îngrijire a pielii este să folosim o cantitate mai mică decât până acum. Schimbaţi metoda: puneţi câte un punct de cremă pe frunte, pe obraji şi pe nas, apoi întindeţi-le direct pe faţă, masând uşor.

Trebuie să ştiţi că o cremă sau loţiune pentru curăţarea feţei trebuie să facă doar acest lucru. Orice ingredienţi activi scumpi prezenţi într-o astfel de cremă rămân pe faţă doar câteva secunde. Adaosurile de parfum sau de alte elemente „speciale”, ca de exemplu substanţele cu proprietăţi de perlare, nu fac decât să crească preţul produsului cosmetic şi eventual să irite pielea. Cele mai bune creme de curăţare, în special pentru tenul predispus la acnee sau pentru pielea sensibilă, sunt delicate şi noncomedogenice.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, spălaţi-vă bine pe mâini înainte de a aplica loţiunea, pentru că, altfel, veţi transfera murdăria de pe mâini pe faţă, iar eforturile ar putea fi zadarnice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Economisiţi produsele cosmetice.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Economisiţi produsele cosmetice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte