Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modă

Iarna în alb

Printre numeroasele culori ce s-au remarcat în colecţiile toamnă-iarnă 2007: argintiu, auriu, negru sau albastru, albul şi-a păstrat şi el un loc privilegiat în preferinţele stiliştilor.

Lumină şi feminitate

Romantic, ingenuu, proaspăt, inocent, dar şi sexy, glamour sau chiar agresiv, culoarea albă conferă o aură luminoasă şi un plus de feminitate celei care o poartă. Candida culoare se pare că se numără printre preferatele acestui anotimp rece, fiind adoptată de mulţi stilişti fie pentru realizarea unor ţinute complet albe, fie pentru detalii sau diferite accesorii: genţi, curele, pantofi.
Pentru adoptarea unui look „total white” este nevoie de clasă şi de o atitudine hotărâtă, din acest motiv multe femei renunţând la o astfel de apariţie considerată pretenţioasă şi preferând să folosească această culoare doar în cazul unuia dintre obiectele vestimentare sau doar în cazul accesoriilor.
Atunci când vorbim despre alb nu se poate să nu menţionăm numele creatoarei italiene Laura Biagiotti, care a făcut din această nonculoare emblema creaţiilor sale. „Albul este pentru mine mai mult decât o culoare, este un val de gânduri ce trebuie interpretate şi trăite în acelaşi timp”, a declarat stilista, care a folosit pentru cea mai recentă dintre colecţiile sale lână albă şi caşmir alb pentru a prezenta pe podium o colecţie complexă, în care au fost incluse de la pardesie şi paltoane, până la pantaloni, geci sau rochii, toate de culoare albă.

Eleganţă

Metropolitană, futuristă, nocturnă şi umană este femeia propusă de casa de modă Iceberg, în timp ce creaţiile Deborei Sinibaldi duc cu gândul către feminitate şi blândeţe excesivă.
Alte mărci internaţionale precum Badgley Mischka, FrostFrench sau Ghost au conceput creaţii diafane şi au relansat moda voalului şi a dantelei albe. Roberto Cavalli propune şi el un look candid, format dintr-o minigeacă şi pantaloni cu nasturi laterali de culoare albă, ţinută asortată cu o geantă, cizme şi curea maro.
Albul este în vogă nu numai pentru ţinutele de zi cu zi, ci şi pentru cele de seară sau pentru cele sport. Behnaz Sarafpour, Luca Luca şi Boyd se pare că au anticipat gusturile femeilor sportive şi au adaptat subtil acest stil noilor tendinţe. Doamnele care se hotărăsc să se îmbrace complet în alb trebuie să ştie că un accesoriu maro sau ciocolatiu se potriveşte foarte bine. De asemenea, o regulă de care trebuie să ţineţi cont este aceea de a nu purta niciodată la un ansamblu alb accesorii tot albe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iarna în alb.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iarna în alb0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte