Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 206 (8123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greu de pensionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Totul era pregătit pentru o pensionare cu fast a Serenei. Omenire ca la balamuc în tribune, se stătea și în picioare pe culoarele dintre inele (nu și pe scări, că acolo nu e voie de la pompierul ISU). Vedete? Oho, la greu! Mesaj video de la cea mai vestită afro-americancă? Bifat, Oprah. Vasăzică, dacă Serena ajunge până în finală la US Open și pierde, învingătoarea ar putea să plece acasă, nu și-ar da nimeni seama!

Dar n-a fost să fie meciul de retragere, deși adversara era numărul 2 în lume. Totuși, prea liniară Anett Kontaveit. Stânga-dreapta nu-i suficient, oricât de bine ai da. Și parcă nici așa bine nu mai dai, că îți stă acel vibe din tribune pe creier. Pe Serena o incomodează variația, să nu uităm că atunci când Simona a ajuns aici în semifinală, în cealaltă juca Roberta Vinci, o jucătoare care dădea slice pe rever, de a înnebunit-o pe Serena. Kontaveit nu e genul ăsta extrem de jucătoare, dar măcar înălțimea mingilor s-o varieze, să i se urce mingea pe rever Serenei! Nu mai vorbesc că venirile la fileu sau scurtele aproape n-au existat. Interesant, în tie-break-ul setului 1, diferența a fost făcută de singurul mini-break, reușit de Serena la... o scurtă a estonei, oprită de bandă! Am văzut reluarea de la nivelul terenului, Serena n-ar fi ajuns, dar când pui o scurtă pe set, e destul de probabil s-o greșești, nu simți suficient de bine mingea. Dincolo de toate astea, Serena a arătat ea însăși bine pe teren. Mai fit decât la ultimele apariții, mai predispusă la efort, căci dincolo de o eventuală înfrângere e o nesfârșită vacanță, să te tot odihnești... Pe gsp.ro văd că Geambașu deja o suspectează de dopaj, amintind de acea ”lăptăreasă” pe care i-a administrat-o deunăzi Emma Răducanu. Apropo de Emma, e deja aut din primul tur, ca și Osaka, și ea câștigătoare aici. Mats Wilander le-a pus pe Emma și Simona în aceeași frază ciudată, arătând parcă de ce apreciază mereu greșit favoriții. Cică Emma n-ar fi o jucătoare chiar grozavă, are câte puțin din toate, ca Simona! A izbutit să desconsidere dintr-o lovitură două campioane de Grand Slam. În primul rând, multe jucătoare ar avea armele cu care să câștige un GS, dar diferența o face acel foc interior. Emma l-a avut, că doar n-ar fi câștigat anul trecut din calificări, fără set pierdut. Știți unde a ajuns în clasamentul virtual după scăderea punctelor de la ediția din 2021? Pe locul 82, sub Cârstea, sub Begu, sub Ana Bogdan, puțin peste Jaqueline Cristian și Gabi Ruse! Focul ăla abia mai pâlpâie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greu de pensionat.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Greu de pensionat5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei