Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 206 (8123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dinamo și CSU din Suceava au făcut spectacol în sala de la LPS

Vineri, 2 Septembrie 2022 (20:50:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacol total vineri seară în sala de la Liceul cu Program Sportiv, care și-a primit oaspeții în straie noi. Fanii suceveni de toate vârstele au venit în număr mare în tribune pentru a-și susține echipa favorită, CSU din Suceava, în confruntarea de gală cu campioana Dinamo și pentru a se bucura de handbal. Câștig de cauză a avut echipa de staruri condusă de selecționerul României, Xavi Pascual, cu scorul de 38-32 (21-17), însă tinerii handbaliști pregătiți de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei s-au ridicat la nivelul evenimentului, nu puține fiind momentele în care au jucat de la egal la egal cu mai titrații lor adversari.

Iar „universitarilor” nu le-a fost ușor să mențină acest ritm infernal pe toată durata partidei, în condițiile în care reveneau pe teren la mai puțin de 48 de ore distanță de un alt meci tare, care a necesitat o mare risipă de efort, din deplasare, cu vicecampioana Minaur Baia Mare, soldat cu victoria alor noștri.

Una peste asta a fost un meci frumos și aprig disputat, jucat în fața unui public cald, o bună oportunitate pentru handbaliștii suceveni de a-și verifica potențialul în fața unui oponent de top european.

CSU din Suceava: Paul Simulescu, Darius Makaria - Csog Vencel (5 goluri), Pavel Loic (4), Alex Dascălu (4), Irakli Kbilashvili (3), Daniel Stanciu (3), Alex Bologa (3), Adrian Tîrzioru (3), Claudiu Lăzurcă (3), Cosmin Lupu (2), Leonard Ștefan (2), Răzvan Gavriloaia, Elod Szasz, Adrian Urdă, Cătălin Zarițchi.

Dinamo: Alex Bucătaru, Saeid Heidaridad – Valentin Ghionea (6), Viachaslau Bokhan, Ali Zein (4), Lazar Kukic (4), Stanislav Kasparek (3), Ante Kuduz (4), Andrii Akimenko (3), Robert Militaru (2), Javier Humet (2), Dan Racoțea (1), Alex Pascual (1), Octavian Bizău (1), Shebib Mamdouh (1), Cedric Sorhaindo.

În etapa a III-a a Ligii Naționale, CSU din Suceava va evolua duminică, 11 septembrie, pe terenul celor de la CSM București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo și CSU din Suceava au făcut spectacol în sala de la LPS.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo și CSU din Suceava au făcut spectacol în sala de la LPS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei