Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 206 (8123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tabere pentru voluntarii ATOS și pentru copii și tineri cu deficiențe de auz, organizate în luna august, la Slătioara

Vineri, 2 Septembrie 2022 (17:59:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei” a reușit, împreună cu mai mulți donatori care au sprijinit „Programul de vacanță” inițiat de asociație, să ofere și în luna august zile minunate de vacanță pentru zeci de tineri voluntari ai Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) și pentru copii cu deficiențe de auz din județ. Cu toții au petrecut clipe de neuitat în tabăra de la Slătioara.

În luna august a mers în tabără a doua serie de tineri voluntari ATOS (după seria de 36 de tineri care au fost în tabără în luna iulie). Aproape 40 de copii și tineri au avut parte de cinci zile cu multe activități la Slătioara, la poalele Masivului Rarău, unde este Rezervația Naturală Codrii Seculari, aflată în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Pr. Justinian-Remus Cojocar ne-a spus că „Programul de vacanță” a fost o recompensă pentru efortul susținut de tinerii ATOS în perioada pandemiei de Covid-19 și în contextul actual al războiului din Ucraina, când voluntarii s-au implicat cu dăruire în sprijinirea refugiaților.

 

 

Tinerii au promis că vor continua la fel de puternic acțiunile de voluntariat și se vor implica activ la toate activitățile desfășurate de ATOS, luând exemplul pr. Justinian-Remus Cojocar, coordonatorul lor, și urmându-l în toate inițiativele caritabile.

Tinerii au urcat și pe Vârful Pietrosul (2.100 m) din Masivul Călimani. Au fost 12 ore incredibile pe care tinerii ATOS le-au petrecut pe munte, în natură. „Mulțumim Bunului Dumnezeu că am ajuns cu sănătate aceste clipe frumoase din viața noastră. Mulțumim pr. Justinian Cojocar și Asociației Culturale <Sfântul Mitropolit Dosoftei> pentru că au finanțat acest <Program de Vacanță>”, au transmis participanții în tabăra de la Slătioara.

Cu multe amintiri frumoase au plecat din tabără și tinerii și copiii cu deficiențe de auz și cu deficiențe de vorbire din județul Suceava care au beneficiat de câteva zile de vacanță, în luna august, în tabăra de la Slătioara, grație Asociației Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” și pr. Justinian-Remus Cojocar. Copiii au beneficiat de pensiune completă într-o locație de vis la Slătioara - Stulpicani (cazare în camere cu baie proprie, 3 mese gustoase și îndestulătoare zilnic, transport și multe activități culturale, recreative).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabere pentru voluntarii ATOS și pentru copii și tineri cu deficiențe de auz, organizate în luna august, la Slătioara.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabere pentru voluntarii ATOS și pentru copii și tineri cu deficiențe de auz, organizate în luna august, la Slătioara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei