Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 137 (8054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru BIGHIU

Doru BIGHIU


Parcă e totuşi prea mult

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi, reprezentativade fotbal a României îşi încheie năucitorul parcurs care cuprinde 4 meciuri oficiale pe durata a 11 zile, ceea ce este categoric un record, pe care însă îl împart în mod egal aproape toate echipele naţionale din Europa, pe baza şpăgilor luate de doi mari nesimţiţi care au condus fotbalul mondial: Platini şi Blatter. Într-adevăr, din cauza milioanelor de dolari cu care au fost șpăguiți cei doi ghiorlani pentru a trimite Campionatul Mondial de anul acesta în Qatar, s-au comprimat într-un hal de neconceput toate competiţiile, pentru a face loc desfăşurării acestuia în lunile noiembrie şi decembrie, şi astfel am ajuns să privim la acest halucinant maraton la care iau parte toţi marii fotbalişti europeni, în loc să se bucure de vacanţape deplin necesară la sfârşitul unui sezon încărcat şi el. Păi dacă am obosit noi, privind ca demenţii, zi de zi, de aproape două săptămâni, meciurile naţionalelor, mă întreb în ce hal trebuie să se prezinte bieţii fotbalişti... Iar ăsta e, sunt convins, doar începutul, fiindcă odată cu începerea viitorului sezon, nerefăcuți, se vor accidenta pe bandă rulantă. Am urmărit practic toate meciurile televizate, iar la finalul fiecărei zile, zău dacă puteam să-mi amintesc măcar scorurile de la unele din ele. Mi se învălmăşeau în minte nume, faze, goluri, ratări, care fiind prea multe, evident că mă copleşeau. E drept că e şi vina mea, eu având cele două televizoare fixate pe două meciuri considerate mai importante, dar având fixat şi câte un meci de rezervă. În plus, pe laptop urmăresc pe un site de pariuri evoluţia în timp real, astfel încât dacă îmi clipeşte pentru gol înscris la unul din cele de rezervă, comut instantaneu şi văd reluarea, adesea chiar golul live, la TV fiind un delay de câteva secunde faţă de site. E, oricum, prea mult şi deosebit de stresant. Ceva îmi spune că la fel se vor desfăşura lucrurile şi în campionatele interne, şi în cupele europene, adică adio pauze! Se va juca, cred, în ritmul demenţial de două meciuri oficiale pe săptămână. Rezistă cine poate. Culmea e că autorii nenorocirii, Platini şi Blatter, sunt liberi! Procesul lor a început abia săptămâna trecută, şi probabil vor fi... amendaţi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcă e totuşi prea mult.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Parcă e totuşi prea mult1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei