Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 62 (6772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


The New Dinamo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai ştiu cine şi cu ce prilej a zămislit sintagma asta englezească legată de una din echipele definitorii pentru regimul comunist, dar cu siguranţă că a fost un vizionar, din moment ce ştirile cele mai recente venite din zona Spitalului de Urgenţă zic că Dinamo va fi vândută unui investitor britanic. Prima problemă e dacă omul e chiar de soi britanic ori o fi vreun "câine până la moarte" pripăşit pe insulă. Adică unul din domnii ăia care mai apar din când în când spre finalul telejurnalelor şi aruncă cu câte un teanc de bani în sus, ca să-i vedem noi cum zboară şi se aşează apoi pe linoleumul din bucătărie, ori care este "cufundat" până la gât în hârtii de câte o liră sterlină în propria-i cadă. De regulă, respectivii domni au un pigment care i-ar recomanda mai degrabă pentru achiziţionarea Rapidului, dar asta-i problema lor, nu a mea. Presupunând însă că nu e vorba despre aşa ceva, ci chiar despre vreun englezoi pur sânge, să vedem cum vor decurge în continuare atât negocierile cât şi eventuala finalizare a tranzacţiei. Fiindcă, dincolo de preţul care mie îmi pare ridicol, de 5 milioane (oare n-ar fi trebuit să fie chemaţi cretinoizii ăia de evaluatori care făcuseră ca brand-ul "Steaua" să coste 'j' de milioane!? Dinamo n-o fi făcând chiar tot atâtea zeci, dar tot zeci, nu nişte amărâte de 5 unităţi), s-ar putea ca la încheierea socotelilor finale respectivul cumpărător să constate că astea 5 erau doar aşa, de deschidere, ca un antreu. Mă şi gândesc cu emoţie când, după semnarea actelor, vor apărea, tot în deschidere, vreo 10 - 12 antrenori salariaţi doar pe hârtie, cam tot atâţia directori/manageri ori administratori neplătiţi cu anii (chiar credeţi că nu sunt datorii neachitate la Mutu, Dănciulescu, Niculescu etc?), zeci (sute, mii!?) de fotbalişti plătiţi doar cu lozinci de tipul "Dinamo nu se refuză!", precum şi toate instituţiile statului, de la Finanţe până la Asigurări, la care Dinamo avea încă de acum vreo 8 - 10 ani datorii de peste 300 de miliarde. Şi pe care zău că n-am auzit să le fi plătit cineva între timp. Şi uite-aşa, the new Dinamo ar putea deveni mai scumpă decât toată prima ligă... cu tot cu Dinamo!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului The New Dinamo.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
The New Dinamo5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei