Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2016 - Anul XXI, nr. 57 (6170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Socoteala din Târg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce debandadă la echipa din Târgu-Mureş! Dar politrucul Maior a primit ceea ce merita. Numai un flagrant vid de autoritate pe banca tehnică putea duce la această avalanşă de eliminări, garnisite din belşug cu „galbene”, în meciul Pandurii, o echipă din alt târg, ăla de pe Jiu. Aflu că un alt jucător este nemulţumit că nu joacă, este vorba de N’Doye, de aceea, dacă jupânul Maior e consecvent, ar trebui să-l înlocuiască pe „antrenorul” Mutu cu aspirantul N’Doye! Şi tot aşa, să fie toţi antrenori pentru o zi sau măcar pentru o repriză. Lăsând la o parte hazul de necaz şi operând doar cu necazul, ASA este pe cale să devină ciuca bătăilor în play-off, adică un fel de codaş la oraş. Următoarele echipe care vor profita de suspendările mureşenilor sunt, în ordine, Dinamo şi Astra. Practic, cine va pierde puncte cu ASA are şanse mari să iasă din lupta pentru titlu. Acolo unde se menţine şi Steaua, la limită, după egalul din Ştefan cel Mare. A fost un derby cu echilibru instabil, steliştii ratând desprinderea, apoi dinamoviştii lovindu-se efectiv de zidul Niţă, pe care l-au dovedit doar o singură dată după multe, prea multe, lovituri de berbece. Apoi, în prelungiri, Tade a avut victoria în vârful bocancului, ceea ce ar fi fost un premiu nemeritat pentru Reghe. Mă uimeşte această criză prelungită în care se afundă Chipciu, una din care este lăsat să iasă singur, iar el se dovedeşte a fi neputincios. Îşi construieşte faze, ajunge la finalizare, unde o dă în bară, uneori la propriu, alteori la figurat. În repriza a doua a scăpat spre poartă şi, chinuit de îndoieli şi tot aşteptând un ipotetic moment ideal, a fost ajuns din urmă şi doborât de un umăr plasat la timp. Aşa trac numai la nivel de juniori mai vezi!

Două vorbe despre Maria Şarapova. Ea, cu respectiva substanţă în corp, a fost în regulă la toate controalele antidoping anterioare anului curent. Deci nu se poate pune în discuţie retragerea niciunui trofeu, cum clamau unele voci vindicative. Ce a fost apoi, neglijenţă sau intenţie de eludare, se va afla la proces. Oricum, nu m-aş mira ca singura îmbunătăţire adusă jocului său să fi fost aceea de a ţipa mai tare!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Socoteala din Târg.
 Vizualizări articol: 1782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Socoteala din Târg5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași fierți Sunt moi, pufoși, ușor de digerat și foarte gustoși. Sunt preferați chiar și de cei mai mofturoși meseni, de regulă, așa că pot fi desertul perfect dacă nu vrem să pierdem mult timp în bucătărie, dar ne dorim să ne vedem oaspeții zâmbind... Citeşte