Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2016 - Anul XXI, nr. 57 (6170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De 8 Martie

Mii de flori împărţite de primarul Ion Lungu doamnelor şi domnişoarelor, pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ziua de 8 Martie a fost un bun prilej pentru primarul Sucevei, Ion Lungu, de a se întâlni cu cetăţenii oraşului, în special doamnele şi domnişoarele, cărora le-a oferit flori, în semn de preţuire, împreună cu urări de „La mulţi ani!” şi „O primăvară frumoasă!”.

„8 Martie este o zi importantă pentru toţi bărbaţii, deoarece sărbătorim Ziua Femeii. Conform tradiţiei, am oferit flori doamnelor cu care m-am întâlnit pe stradă sau în alte locuri, aşa cum procedez în fiecare an, pentru că florile sunt un simbol al primăverii”, a spus Lungu, care, ajutat de tinerii liberali, a distribuit mii şi mii de flori în zona centrală a Sucevei, pornind din faţa magazinului Bucovina, chiar şi în interiorul acestui complex comercial, iar de acolo, a mers înspre kilometrul 0 al municipiului, pe esplanada modernizată, pe întreg traseul felicitând mii de sucevence.

„Cu acest prilej vreau să transmit tuturor doamnelor şi domnişoarelor din oraşul nostru să aibă o primăvară frumoasă, să realizeze tot ce îşi doresc, să se bucure de această zi frumoasă, împreună cu cei dragi. La mulţi ani, dragi sucevence!”, a spus edilul sucevean.

Chiar de acum a fost sărbătorită Ziua Femeii, care are o îndelungată tradiţie, Ion Lungu le pregăteşte o surpriză şi bărbaţilor.

„Vreau să-i consolez pe bărbaţi – am întâlnit mai mulţi supăraţi – se ştie că pe 19 noiembrie este Ziua Bărbatului, le-am promis că atunci vom face şi pentru ei un eveniment, astfel încât toată lumea să fie mulţumită”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

 

Mii de flori împărţite în Bazar

Înainte de a împărţi flori pe străzile oraşului, primarul Ion Lungu a mers în Bazar, unde activitatea începe chiar de la primele ore ale dimineţii. Acolo, în ciuda evenimentelor neplăcute de anul trecut, când acest centru comercial a fost închis timp de câteva săptămâni de ISU, fiind impuse norme mai aspre de autorizare ca urmare a evenimentelor de la Colectiv, edilul sucevean a fost primit foarte bine de comercianţi.

„De dimineaţă am mers în Bazar, unde am oferit flori doamnelor de acolo, care au fost solidare cu mine în acea perioadă grea din luna decembrie, când a fost închis acest centru comercial, o perioadă. Am lucrat ca o echipă atunci şi vreau să le mulţumesc. Chiar dacă atunci au fost discuţii, certuri, este o vorbă românească <totul este bine când se termină cu bine>. Acum oamenii din Bazar apreciază faptul că am făcut un efort deosebit să se redeschidă acest centru comercial”, a menţionat Ion Lungu.

Nu au fost uitate nici doamnele şi domnişoarele din primărie, cu care primarul sucevean s-a întâlnit la ora 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local, pentru a le oferi flori şi a ciocni câte un pahar de şampanie, pentru a marca astfel ziua de 8 Martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de flori împărţite de primarul Ion Lungu doamnelor şi domnişoarelor, pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 3874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Mii de flori împărţite de primarul Ion Lungu doamnelor şi domnişoarelor, pe străzile Sucevei1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   8 Martie trimis de
( 9 mar 2016, 12:03:23
Am aflat că ai fost și refuzat de câteva doamne și că după ce ai împărțit flori ai fost la crâșma lui fiu-tu la Oscar Wilde Pub că aveai vreo două întâlniri acolo...dar nu are importanță asta...mă întreb, maistre, de ce faci promisiuni drajilor sceveni masculi pentru luna noiembrie când tu vei încheia socotelile cu primăria în iunie ????!!!!
2.   Mii de flori? trimis de
( 9 mar 2016, 16:04:53
Sa fim seriosi, avea cred maxim 20-30. Am mers si eu sa vad reactiile oamenilor si cu e fotografiat de sofer.
Cred ca era mult mai interesant de observat sicktir-ul cu care era tratat de majoritatea sucevenilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași fierți Sunt moi, pufoși, ușor de digerat și foarte gustoși. Sunt preferați chiar și de cei mai mofturoși meseni, de regulă, așa că pot fi desertul perfect dacă nu vrem să pierdem mult timp în bucătărie, dar ne dorim să ne vedem oaspeții zâmbind... Citeşte