Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2016 - Anul XXI, nr. 57 (6170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

De Ziua Femeii

De 8 Martie, florarii din pieţe au fost luaţi la puricat de inspectorii ANAF

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Angajaţii ANAF au luat la puricat vânzătorii de flori din pieţele sucevene chiar de 8 Martie, atunci când interesul oamenilor pentru flori e crescut şi vânzările merg bine. În jurul prânzului, câţiva inspectori ANAF au descins în sectorul de vânzare flori din pieţe şi au luat la verificat actele de însoţire a florilor expuse la vânzare. Facturile de achiziţie, notele de intrare-recepţie, precum şi preţurile de vânzare a mărfii au fost controlate minuţios, fotografiate sau ridicate în vederea întocmirii proceselor verbale.

Prezenţa inspectorilor de la Fisc în perimetrele de vânzare a florilor din pieţele sucevene a fost rezultatul unei acţiuni care a vizat modul în care se desfăşoară vânzările de flori în această perioadă. Unul dintre inspectorii prezenţi în mijlocul vânzătorilor ne-a relatat: ”Da, e un control planificat în mai multe pieţe din oraş. Acţiunea are drept scop prevenţia, dar vrem să dăm şi semnale de prevenire a evaziunii fiscale.” Aglomeraţia produsă la vânzarea florilor şi graba de a vinde cât mai mult i-au făcut pe unii comercianţi să nu mai emită bonuri de vânzare pe casele de marcat, fapt taxat de oamenii Fiscului. Vizita pe nepusă masă a inspectorilor i-a nemulţumit pe mulţi dintre comercianţii care fac vânzări în aceste zile, cât pentru câteva luni de zile normale. Florin Gâlcă, unul dintre comercianţii nemulţumiţi, a precizat: „Nu, nu-i corect. Trebuia cu două trei zile înainte să vină să ne spună, vedeţi că mâine venim în control, să ne anunţe, puneam actele mai bine în regulă. În balamucul ăsta puteam să dau pe casa de marcat bonuri, când sunt la coadă 20 de oameni pe mine?”

Au fost şi unii cumpărători revoltaţi de prezenţa oamenilor Fiscului, despre care spun că îşi aleg doar anumite momente din an când vin să facă controale. „Când nu se vinde nimic, la ce să vină? Când ştie că face şi omul un ban, mai mult, mai greu, i-l ia şi pe ăla dacă-i cazul", a precizat un cumpărător. „Aşa-i în România, acei care fură miliarde, pe ăia îi ia şi le dă drumul pe partea cealaltă. În schimb îi ia pe ăştia care vând trei flori”, a declarat alt sucevean.

Într-un final atmosfera s-a mai liniştit, iar inspectorii au luat cu ei actele pentru a întocmi procesele verbale de sancţionare a celor prinşi pe picior greşit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De 8 Martie, florarii din pieţe au fost luaţi la puricat de inspectorii ANAF.
 Vizualizări articol: 6549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
De 8 Martie, florarii din pieţe au fost luaţi la puricat de inspectorii ANAF2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași fierți Sunt moi, pufoși, ușor de digerat și foarte gustoși. Sunt preferați chiar și de cei mai mofturoși meseni, de regulă, așa că pot fi desertul perfect dacă nu vrem să pierdem mult timp în bucătărie, dar ne dorim să ne vedem oaspeții zâmbind... Citeşte