Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2016 - Anul XXI, nr. 57 (6170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

O maşină în care se aflau un poliţist, soţia şi copiii săi, făcută zob de o autoutilitară intrată pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier violent s-a petrecut ieri dimineaţă la intrarea în Ipoteşti dinspre municipiul Suceava, după ce o autoutilitară a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit într-un autoturism care se deplasa regulamentar, în care se aflau patru oameni, un poliţist aflat în timpul liber, soţia sa şi cei doi copii ai lor. Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, cele patru victime ajunse la spital având multă şansă şi scăpând cu leziuni uşoare.

Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Biroul Rutier Suceava rezultă că Florin Ghivnici, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unei autoutilitare VW Caddy, care circula pe DJ 208A, pe direcţia Suceava-Ipoteşti, a tras brusc de volan şi a pătruns pe sens opus, pentru a evita o maşină din faţă, al cărei şofer a redus viteza pentru a intra pe un drum secundar. Ajunsă pe sens opus, autoutilitara a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Toyota Corolla condus regulamentar dinspre Ipoteşti de Cristian P., în vârstă de 36 de ani, agent în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu echipaj de Descarcerare şi ambulanţe SMURD, precum şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Singurul care a refuzat să fie transportat la spital a fost poliţistul. Acesta se lovise la cap de parbrizul maşinii, însă leziunea a fost din fericire uşoară. Soţia şi copiii săi, unul de 4 şi unul 7 de ani, precum şi şoferul maşinii intrate pe sensul opus de mers au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Şoferul de 25 de ani a suferit o contuzie la genunchi, în timp ce soţia poliţistului a fost diagnosticată preliminar cu un traumatism cranio-facial şi mai multe plăgi contuze. Cei doi copii au fost diagnosticaţi cu excoriaţii, fără a necesita internarea. Un amănunt important este că cei doi micuţi erau aşezaţi pe scaune speciale pe bancheta din spate şi purtau centuri de siguranţă.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând la ambii alcoolemie 0.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de „vătămare corporală din culpă” şi continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Din primele cercetări rezultă că singurul vinovat este şoferul autoutilitarei, pentru că nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, şi, pus într-o situaţie limită, a tras de volan spre stânga şi a pătruns pe contrasens. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină în care se aflau un poliţist, soţia şi copiii săi, făcută zob de o autoutilitară intrată pe contrasens.
 Vizualizări articol: 7776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
O maşină în care se aflau un poliţist, soţia şi copiii săi, făcută zob de o autoutilitară intrată pe contrasens3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu se păstreaza distanţa regulamentară în mers! trimis de
( 9 mar 2016, 14:08:47
Nu se mai păstreaza distanţa regulamentară în mers de ani buni! Politia ce face!?

Nimic nu-i de mirare, haos ca peste tot!
Ar fi bine ca politia sa-si propuna sa responsabilizeze, cu adevarat, soferii. Pe linga reguli si restrictii care se impun, sa se faca educatie si conștientizare asupra faptului că șoseaua nu e un loc privat, unde se poate face orice, ignorând regulile pe motiv că „și alții fac”.
Asta nu e sub nici o formă o scuză!
Cu toții ne dorim o țară civilizată, însă nu știu dacă ne dăm seama că asta se poate realiza doar dacă noi vom face primul pas.
2.   Nu se mai pastreaza distanta legala in mers! trimis de
( 9 mar 2016, 14:16:49
Să conduci pe drumurile din România e o loterie a încarcerării ,,între fiarele contorsionate”, iar poliţiştii aceştia care ies la vânătoare nu fac decât să adauge stresului generat de şofatul în lumea a treia.
Ce fel de serviciu fac ei comunităţii când zac cu orele în câte-o maşină de radar, în câte un punct strategic din afara localităţii, ca prădătorii la adăpătoare, în timp ce în localitatea din apropiere traficul e blocat şi ar trebui dirijat?
Uitati-va la politia din Comunitatea Europeana si luati exemplu!

3.   ... trimis de
( 9 mar 2016, 21:37:00
Infrastructura rutiera proasta, masina de servici, adica iti bagi *** in ea ca nu este a ta si o forjezi cat poti fara sa-ti pese de consecinte. Mergi cu viteza aproape de cel din fata, eventual te apropii la un metru de el (oricum, masina nu este a ta ca sa-ti pese daca o fermi) si cand ala franeaza, ori intri in el, sau tragi tare in stanga si intri in ala de circula regulamentar. Ai dubita, ce-ti pasa, restul "e fraieri", eu sunt miezul pe sosele.
Apoi cauti "advocati" buni ca sa te scape.
Atentie !!! Bizon la volan !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași fierți Sunt moi, pufoși, ușor de digerat și foarte gustoși. Sunt preferați chiar și de cei mai mofturoși meseni, de regulă, așa că pot fi desertul perfect dacă nu vrem să pierdem mult timp în bucătărie, dar ne dorim să ne vedem oaspeții zâmbind... Citeşte