Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2015 - Anul XX, nr. 220 (6032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da, mai există modele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E ciudat acest sport în care, când ţi-e inima în gât, în loc să se desfăşoare faza care ar putea fie să te facă fericit, fie să te bage în depresie, combatanţii pun de... o şedinţă! Era ultimul minut de joc în antologicul Africa de Sud - Japonia, iar japonezii beneficiau de o lovitură de pedeapsă. Având în vedere faptul că transformarea ei ar fi făcut ca partida să se încheie la egalitate, 32 - 32, lucru de neimaginat pentru orice om care a auzit de rugby, era pe deplin logic ca japonezul ăla care se ocupă nu doar de transformări, dar mai şi înscrisese un eseu fabulos, să-şi potrivească mingea pe farfurioara aia de plastic şi să o trimită printre "beţe", cum se zice în jargonul rugbiştilor. În loc de asta, toată echipa japoneză se adună în jurul locului de unde se dictase penalitatea, începe şedinţa, iar la sfârşitul acesteia, după câteva secunde adică, japonezii explică arbitrului că refuză transformarea, executând apoi o lovitură în tuşă! Nebunia constă în aceea că ei, pentru care "victorie" într-un asemenea meci însemna până acum să ia bătaie la o diferenţă mai mică de 50 de puncte, nu acceptau egalul care era ca şi făcut. Poziţia pentru lovitura aceea de pedeapsă era una centrală, şi zău că aş fi transformat-o şi eu. Ei bine, japonezii au aruncat "oul" în tuşă, a urmat o serie de grămezi în care au introdus ei de fiecare dată, ele migrând spre latura dreaptă a terenului. De unde, la o ultimă grămadă ordonată, a urmat o şarjă demenţială până pe partea cealaltă, finalizată cu un eseu care le-a adus ce şi-au dorit: victoria cu 34 - 32! În care, sunt absolut convins, crezuseră încă de la început. Doar ei, cei din teren. Restul locuitorilor planetei, categoric nu. N-o fi cumva un model demn de urmat de oricare practicant al oricărui sport? Inclusiv fotbalişti. Şi mai ales cei români.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, mai există modele.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Da, mai există modele5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Modele trimis de
(22 sep 2015, 12:01:28
Se tăvălesc pe jos, urlă ca din gură de şarpe, cerşesc de la arbitru ... iar dacă se întâmplă minunea şi le iese o fază ..ridică mâinele sus (!) . .. mulţumesc divinităţii (aici au dreptate ..) Aste sunt MODELELE noastre ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei