Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2015 - Anul XX, nr. 220 (6032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

PMP Suceava îşi întăreşte forţele în zona de munte a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală a Partidului Mişcarea Populară din Câmpulung Moldovenesc şi-a ales la finalul săptămânii trecute conducerea. În urma conferinţei de alegeri, funcţia de preşedinte a fost câştigată de Cristian Sidor, un tânăr politician de doar 33 de ani, care nu a mai făcut politică până în momentul de faţă. La alegerile din cadrul PMP Câmpulung Moldovenesc au participat aproximativ o sută de membri ai organizaţiei, Cristian Sidor fiind ales preşedinte cu 88 de voturi.

Prezent la conferinţa de alegeri, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP Suceava, Corneliu Popovici, a ţinut să declare că această formaţiune politică îşi întăreşte astfel forţele în zona de munte a judeţului. „Ca obiectiv ne propunem să facem o reformă masivă în administraţia municipiului Câmpulung Moldovenesc. Mai mult, ne propunem chiar câştigarea primăriei acestui municipiu. Viitorul nostru candidat îl vom anunţa la momentul pe care îl vom considera cel mai bun”, a spus Corneliu Popovici.

În ceea ce-l priveşte pe noul preşedinte al PMP Câmpulung Moldovenesc, Cristian Sidor, la vârsta de doar 33 de ani acesta este doctor inginer în silvicultură. Cristian Sidor este cercetător ştiinţific la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare în Silvicultură şi expert judiciar la Tribunalul Suceava.

După ce a câştigat funcţia de preşedinte al PMP Câmpulung Moldovenesc, Cristian Sidor a precizat că noua echipă de conducere va fi cea care la alegerile locale de anul viitor "va veni în faţa oamenilor cu gânduri bune şi curate, fiind echipa care vrea să-şi aducă aportul pentru schimbarea în bine a oraşului". „Organizaţia PMP Câmpulung Moldovenesc va fi pregătită să ofere alternativa, atât la Consiliul Local, cât şi la nivelul candidatului de primar. Nu trebuie şi nu vom promite minuni în timpul campaniei electorale. Vom fi corecţi şi oneşti şi le vom spune cetăţenilor ce dorim să facem, ce vom face, cu transparenţă şi corectitudine”, a declarat Cristian Sidor.

În cadrul conferinţei de alegeri, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Adrian Cajvan, Victor Olaş, Constantin Răescu, Mihail Calenici. Secretar general al organizaţiei a fost ales Mercheş, iar secretari executivi vor fi Bogdan Chiperi, Nicolae Lazăr, Vasile Sidor şi Marius Ozarchevici. În postul de trezorier a fost aleasă Adriana Cajvan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava îşi întăreşte forţele în zona de munte a judeţului.
 Vizualizări articol: 2781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
PMP Suceava îşi întăreşte forţele în zona de munte a judeţului1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PMPPSDPNLUNPR...etc trimis de
(22 sep 2015, 11:50:31
Iar ne imbatati de cap cu partidele voastre?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei